To je to što me zanima!

Branič Levantea posramio CR-a u sprintu, Di Maria loše glumi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nogometaši Reala nakon poraza od Levantea postali su predmet ismijavanja. Pola milijarde € vrijedna momčad ne može pretrčati braniče, simuliranje je postalo norma
Vidi originalni članak

'Kraljevski klub' još nakon gostovanja u Zagrebu nije opravdao nadimak kluba, a porazom u Valenciji od Levantea dokazali su još jednom da su loši gubitnici.

Osim terenske dominacije realovci su 'briljirali' u sramoćenju. Teško je objasniti kako pola milijarde eura vrijedna momčad ima problema pretrčati obranu domaćina. Konkretno, Cristiana Ronalda pošteno je osramotio kapetan Sergio Ballesteros koji je Portugalca u sprintu na 30 metara pretrčao s 'hendikepom' u startu.

No, tu nije bio kraj nevoljama 'galacticosa'. Kapetan Levantea uspio je isprovocirati i Samija Khediru koji je na njega divljački nasrnuo nakon čega je zaradio isključenje.

U općem 'koškanju' strijelac iz Maksimira Angel di Maria vidio je priliku izvući maksimum iz situacije te iznuditi crveni karton. Argentinac je pao kao pokošen nakon fantomskog napada Juanfrana.

Za potpunu sramotu pobrinuo se 'mesar' Pepe namjerno nagazivši Xaviju Torresu na nogu i udarcem po glavi.

Idi na 24sata

Komentari 240

  • user_97752 22.09.2011.

    Hollywood

  • _dino_ 21.09.2011.

    ovaj 24 sata toliko mrzi ovog ronalda da je to strasno...idite gledat malog messija koji nije znao hodat do desete godine e...a neznam zasto govorite da ronaldo simulira pogledajte zadnje 5-6 tekme barce pa ce te vidit ko simulira....ahahahahaha uživam citat ovakve clanke kad pljujete o realu a znamo da smo najbolji hala madrid

  • deville 21.09.2011.

    hajduk je igrao s barcelonom 0 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare