To je to što me zanima!

Braniči Brazila: Cristiano Ronaldo je zloban čovjek

Braniči Brazila prozvali su Cristiana Ronalda nakon utakmice protiv Portugala, a Thiago Silva optužio ga je da mu je svjesno želio slomiti nogu
Vidi originalni članak

Ronaldo je u brazilskoj prašumi, na stadionu u Brasiliji, bio potpuno nemoćan. Tijekom cijele utakmice pokušavao je naći pravi ritam, no ništa mu nije išlo. To je svakako zasluga braniča Brazila, pa tako i Thiaga Silve. Stoper Fluminensea na pragu je transfera karijere budući da ga na zimu žele dovesti Inter, Milan i Chelsea, a brazilskim je medijima otkrio kako je to umalo spriječio baš Ronaldo.
- On je zloban. Da nisam u pravom trenutku skočio i izbjegao start, slomio bi mi nogu. Izgubio se jer smo ga potpuno izbacili iz utakmice - rekao je Silva pa dodao:
- Poslije je čak govorio kako me nije dodirnuo. Naravno da nije jer sam uspio izbjeći taj start. Kasnije je valjda shvatio da je u krivu pa mi se želio ispričati. Nisam to prihvatio.
Nekoliko riječi o Cristianu Ronaldu izdvojio je i lijevi branič Real Madrida, Marcelo:
- Nije bio sasvim pri sebi, a uostalom, on je velika pričalica. U jednom trenutku odgurnuo me laktom pa pokušao iznuditi prekršaj.
Brazilski igrači ogorčeni su zbog ponašanja nemoćnog Ronalda u Brasiliji, no sretni su što nitko od Carioca iz dvoboja s njim nije izašao s težim posljedicama. Pogotovo Silva, kojem bi lom noge u trenutku u kojem ga žele ponajbolji svjetski klubovi sigurno bio veliki udarac za karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 11 BILI 21.11.2008.

    Ronaldo je jedna umisljena pede.rcina!

  • alo_mačko 21.11.2008.

    hahahah, da zloban čovjek...koji kraljevi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare