To je to što me zanima!

Branio za Dinamo i Hrvatsku, a sad želi u reprezentaciju Srbije

U Hrvatskoj je veća konkurencija kada su u pitanju golmani tako da je moj izbor gol Srbije, rekao je Marko Šimić, bivši član Dinama, a danas golman Novog Pazara
Vidi originalni članak

Marko Šimić prošao je gotovo sve selekcije mladih hrvatskih reprezentacija, branio je u Dinamu i Sesvetama, a onda otišao u srpsku ligu. U Jagodini je stekao ime te slovi za jednog od najboljih golmana u Srbiji. Sada je član Novog Pazara i - nada se reprezentaciji Srbije.

- Vladimir Stojković je trenutačno najbolji srpski golman. Na meni je da se trudim i pokušam nametnuti izborniku, tko god on bio. Na dobrom sam putu, vidjet ćemo hoće li se moje želje na kraju ostvariti - rekao je 28-godišnji golman za alo.rs.

Šimić je rođen u Valjevu te ima dvojno državljanstvo.

- U Hrvatskoj je veća konkurencija kada su u pitanju golmani, tako da je gol Srbije moj izbor - rekao je Šimić koji se ne boji reakcije navijača:

- Ni najmanje! Dugo sam već u srpskom nogometu, mnogi znaju da sam rođen u Valjevu, da imam i srpsku i hrvatsku putovnicu, i stvarno do sada nisam imao nikakvih problema s navijačima - zaključio je Šimić.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • LIJEPA LI SI 23.03.2014.

    Sve pet . ako se osjeća srbinom neka tamo i brani. Samo ima jedna mala kvaka tu , nebitno za koga se odluči ali istog trena mu treba oduzeti onu drugu putovnicu i državljanstvo . To dvojno državljanstvo je najveća glupost što postoji i to su izmislili političari da bi koristili razne privilegije . Jednostavno se odlučiš što češ i to je to , nema druge države ( ako si pravi čovjek sa svojim stajalištem ) , možeš otići bilo gdje i pošteno raditi ali državljanstvo je SAMO JEDNO :

  • ErikRončević 22.03.2014.

    neka srbin igra za srbiju ... a ima i puno takvih kao i on,koji koriste hrvatsko državljanstvo koje jim je bilo poklonjeno od naših političara ...

  • user_102650 22.03.2014.

    Mi smo ti sve dali a ti tako. Idi izdajnice kralja zvonimira!

Komentiraj...
Vidi sve komentare