To je to što me zanima!

Ivanković najavio derbi: Nikad još nisam izgubio na Poljudu

Dinamo i Hajduk u subotu u 19.00 sati na Poljudu igraju najveći hrvatski derbi. Novi trener Dinama Branko Ivanković najavio je pobjedu u gostima kod mladog Hajduka
Vidi originalni članak

Branko Ivanković debi trećeg mandata na klupi Dinama imat će upravo u najvećem hrvatskom derbiju. Nakon ispadanja u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka Kruno Jurčić po treći je put dobio otkaz u Dinamu, a na klupu 'modrih' treći je put sjeo Ivanković. 

- Nikada još nisam izgubio na Poljudu, a moja najlošija utakmica u karijeri bio je poraz od Hajduka na Maksimiru. Najdraža utakmica, pak, bila je pobjeda kada im je Eduardo zabio tri gola - počeo je Ivanković današnju konferenciju za medije.

Prošlog tjedna požalio se kako mu je momčad u teškom stanju te kako ima problema sastaviti prvih 11 zbog reprezentativnih izostanaka. No nakon toga se ispravio i rekao da ima fantastičnu momčad te da ni sam ne zna koga će izbaciti s popisa putnika za Split.

- Namjera je tražiti bodove na Poljudu. Privilegij je igrati takve utakmice i mislim da moje igrače utakmice u takvoj atmosferi mogu samo motivirati. Imam sreću da je velik broj igrača zdrav, svi osim Addyja. Konkurencija je velika u Dinamu pa na spisku neće biti Rukavine, Addyja, Antolića i Leke - rekao je Ivanković na današnjoj konferenciji za novinare.

Derbi na Poljudu igra se u 19.00 sati u subotu, a novi trener Dinama u rukama ima jednu od najboljih 'modrih' momčadi u povijesti. Vraćaju mu se i neki ozlijeđeni igrači, a jedini koji još nije 100 posto spreman za utakmicu je Lee Addy.

- Sare je spreman, može zatvoriti dvije pozicije. Može igrati zadnjeg veznog i stopera i sigurno ću ga isprobati. Sammir je izdržao sve treninge, radio je jako dobro i od njega očekujem da igra 90 minuta na Poljudu - završio je Tanac kratku konferenciju u Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • MoranaCo 14.09.2013.

    Nikad ne reci nikad, pa ni tad, osobno ne navijam ni za koga, ali ne volim kada se netko bahati i podcjenjiva drugoga, te mi je stoga drago da je Hajduk pobijedio...Čestitke, inače to tako biva, čovjek najviše postigne kada ga se podcijeni...Inat čuda čini...

  • Zagreb One And Only 14.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • rjd 14.09.2013.

    mladog hajduka hahahaha hajduk prosjek godina 22.1 Dinamo prosjek godina 23.3 znaci pricaju ko da igraju Milan i neki juniori pa je razlika u godinama 15 u prosjeku a ne 1.2

Komentiraj...
Vidi sve komentare