Obavijesti

Sport

Komentari 141

Ivanković najavio derbi: Nikad još nisam izgubio na Poljudu

Ivanković najavio derbi: Nikad još nisam izgubio na Poljudu
3

Dinamo i Hajduk u subotu u 19.00 sati na Poljudu igraju najveći hrvatski derbi. Novi trener Dinama Branko Ivanković najavio je pobjedu u gostima kod mladog Hajduka

VIDEO

Branko Ivanković debi trećeg mandata na klupi Dinama imat će upravo u najvećem hrvatskom derbiju. Nakon ispadanja u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka Kruno Jurčić po treći je put dobio otkaz u Dinamu, a na klupu 'modrih' treći je put sjeo Ivanković. 

- Nikada još nisam izgubio na Poljudu, a moja najlošija utakmica u karijeri bio je poraz od Hajduka na Maksimiru. Najdraža utakmica, pak, bila je pobjeda kada im je Eduardo zabio tri gola - počeo je Ivanković današnju konferenciju za medije.

Prošlog tjedna požalio se kako mu je momčad u teškom stanju te kako ima problema sastaviti prvih 11 zbog reprezentativnih izostanaka. No nakon toga se ispravio i rekao da ima fantastičnu momčad te da ni sam ne zna koga će izbaciti s popisa putnika za Split.

- Namjera je tražiti bodove na Poljudu. Privilegij je igrati takve utakmice i mislim da moje igrače utakmice u takvoj atmosferi mogu samo motivirati. Imam sreću da je velik broj igrača zdrav, svi osim Addyja. Konkurencija je velika u Dinamu pa na spisku neće biti Rukavine, Addyja, Antolića i Leke - rekao je Ivanković na današnjoj konferenciji za novinare.

Derbi na Poljudu igra se u 19.00 sati u subotu, a novi trener Dinama u rukama ima jednu od najboljih 'modrih' momčadi u povijesti. Vraćaju mu se i neki ozlijeđeni igrači, a jedini koji još nije 100 posto spreman za utakmicu je Lee Addy.

- Sare je spreman, može zatvoriti dvije pozicije. Može igrati zadnjeg veznog i stopera i sigurno ću ga isprobati. Sammir je izdržao sve treninge, radio je jako dobro i od njega očekujem da igra 90 minuta na Poljudu - završio je Tanac kratku konferenciju u Maksimiru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 141
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna