To je to što me zanima!

Bratska ljubav: Neću na SP jer nisi pozvao moga brata

Bivši igrač Barcelone Giovani dos Santos još će razmisliti hoće li nastupiti na SP-u jer je uvrijeđen što izbornik Meksika nije pozvao njegovog brata
Vidi originalni članak

Giovani je pogođen, kaže da želi biti s nama kod kuće. Sada je u reprezentaciji, ali se tamo ne osjeća dobro. Ne znam hoće li uopće igrati u Africi. Još ništa ne znamo, rekao je Zizinho. Šokantnu izjavu oca meksičkih reprezentativaca braće Dos Santos potaknulo je neuvrštavanje mlađeg sina Jonathana na konačni popis od 23 igrača za Svjetsko prvenstvo u JAR-u. Meksički izbornik Javier Aguirre pozvao je Giovanija (21), bivšeg igrača Barcelone i sadašnjeg Tottenhama, ali mjesta se nije našlo za mlađeg Jonathana (20), veznjaka Barce. To je toliko uzrujalo i pogodilo cijelu obitelj da Giovani čak razmišlja da napusti repku. Mlađi brat više nema nikakvih dvojbi.
- Rekao mi je da više nikada ne želi igrati za meksičku reprezentaciju. Ne namjerava prihvatiti buduće pozive u reprezentaciju, a ja potpuno podržavam njegovu odluku. Nipošto ne želim da više igra za Meksiko - izvijestio je Zizinho o odluci svog mlađeg uvrijeđenog sina Jonathana.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sake77 02.06.2010.

    boli me briga

  • GLADIATOR 02.06.2010.

    Jonathan dos Santos je jedan od najtalentiranijih Barcinih mladih igraca..moras biti stvarno idiot da ga ne pozoves!!

  • yasmin83 02.06.2010.

    I moj brat takodjer!!!! od kud mi to?

Komentiraj...
Vidi sve komentare