To je to što me zanima!

Bravo: Hrvatski četverac na pariće osvojio svjetski naslov

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatski četverac vodio je od početka do kraja finalne utrke, a u cilj je ušao s vremenom 5:53.57, što je bilo 82 stotinke brže od drugoplasirane Njemačke
Vidi originalni članak

Hrvatski četverac na pariće, u sastavu David Šain, Martin Sinković, Damir Martin i Valent Sinković, osvojio je zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u veslanju u korejskom Chungjuu.

Naš četverac vodio je od početka do kraja finalne utrke, a u cilj je ušao s vremenom 5:53.57, što je bilo 82 stotinke brže od drugoplasirane Njemačke. Kao treći u cilj su ušli Britanci.

Ovo je drugi naslov svjetskog prvaka za naše veslače. Najbolji su bili i 2010. godine na Novom Zelandu. Prošle godine na Olimpijskim igrama u Londonu osvojili su srebro, upravo iza danas drugoplasiranih Nijemaca.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • barbaboro 01.09.2013.

    Bravo dečki, bravo!!! Čestitke od srca. Nažalost, dok je razmišljanja, kao ovaj gore komentar, prije moga (''naaaajbolji''), i dok - kad nekom nogometašu crkne kokoš, ili kad neka ''posvuduša'' pogleda novog sponzora - bude ''900 i nešto'' komentara, a za osvajače srebra na Olimpijskim igrama, i dvostruke svjetske prvake 20-ak komentara (prije moga), bit ćemo ovakva sportska nacija, kakva jesmo, i samo će nas pojedinci svojim vanserijskim talentom i vlastitim trudom (Janica, Duje i Blanka jučer, Sandra Perković i četverac danas), s uspjehom predstavljati po svijetu, dokazujući da iznimke potvrđuju pravilo - da nismo sportska nacija.

  • Croatian Hero 01.09.2013.

    BRAVO dečki ...ČESTITAM Vam na vašem uspjehu !!

  • dinkman 01.09.2013.

    Bravo decki!!!!! A sto se tice komentara,do sad samo 18 komentara za takvo postignuce,a koliko je znoja i odricanja bilo potrebno za taj rezultat. A kad neka kravetina raskreci noge i glupi novinari joj slikaju medunozje,ili kad treba vrijedati modnog macka ili nekog drugog jebivetra, onda se svi sjatite ko muhe na govno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare