To je to što me zanima!

Bravo! Hrvatski su olimpijci skupili 125.000 kn za Zagreb

Donacije su dali članovi Hrvatskog kluba olimpijaca, a brojni sportaši su sudjelovali i u drugima akcijama prikupljanja pomoći onima kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije
Vidi originalni članak

Hrvatski klub olimpijaca donirao je 125.351 kunu za akciju "Zajedno za Zagreb" kojom se prikupljaju donacije namijenjene za sanaciju posljedica potresa u Gradu Zagrebu i okolici.

Naime, Odlukom Vlade Republike Hrvatske otvoren je račun za donacije u akciji "Zajedno za Zagreb" kako bi se skupila novčana sredstva za saniranje štete nastale najjačim potresom koji je pogodio naš glavni grad u posljednjih 140 godina.

FEDERICA PELEGRINI (31) Olimpijska pobjednica prodaje kostim zbog borbe s koronom

Donacije su dali članovi Hrvatskog kluba olimpijaca, a brojni sportaši su sudjelovali i u drugima akcijama prikupljanja pomoći onima kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije.

- Hrvatske sportašice i sportaši oduvijek nas oduševljavaju i čine ponosnima svojim rezultatima i postignućima na športskim terenima, međutim, ono što ih uistinu čini izuzetnima, je što svoje veliko srce uvijek pokazuju i izvan športskih terena - poručili su iz Središnjeg državnog ureda za šport. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare