To je to što me zanima!

Bravo, Kale! Izborio penal, ali nova pravila kažu: Nije crveni

Hrvatska je povela protiv Grčke penalom Luke Modrića. Nikola Kalinić iskoristio je jednu neopreznost grčke obrane, a grčki golman ga je srušio. Rocchi je Karnezisu dao žuti, a ne crveni karton
Vidi originalni članak

Hrvatska je sjajno ušla u utakmicu protiv Grčke i nakon deset minuta ima vodstvo. Nikola Kalinić sjajno je iskoristio neopreznost grčkog golmana Karnezisa kojem se lopta odbila od noge kao od drveta. Nakon toga srušio je Kalinića.

Beusan: Žuti je dovoljan

Sudac Gianluca Rocchi izvukao je žuti karton, iako su naši nogometaši tražili da se grčki golman kazni s crvenim kartonom. No prema novim preporukama koje su suci dobili, Rocchi nije pogriješio što je izvukao žuti, a ne crveni karton.

- Promijenili su pravila da u ovakvoj situaciji više nema crvenog kartona jer golman ide na loptu. Zato je dovoljna kazna žuti karton i penal. Rocchi je sudio sjajno, nisam ni trebao doći večeras - rekao je Mateo Beusan.

Luka Modrić zadržao je smirenost. Poslao je grčkog golmana u jednu, a loptu u drugu stranu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Kiks9286 09.11.2017.

    Ma nista od crvenog....kao prvo dao je penal a kao druga nije ni 10 minuta i sad da daje crveni a inako bi dali gol iz penala...ipak bi bila prestroga kazna

  • superstar0110 09.11.2017.

    Sportski novinari bi morali znati pravila nogometne igre. A morali bi i komentatori clanaka jer nije istina da se za kazneni udarac ne daje crveni karton. Ako je start napravljen bez namjere igranja loptom (povlacenje, prekrsaj s ledja) u izglednoj prilici i dalje se daje crveni karton bez obzira sto je u kaznenom prostoru. U ovoj situaciji vratar pokusava igrati na loptu, grijesi, udara igraca i zuti karton je ispravna odluka. Takoder, svako sprijecavanje izgledne prilike van kaznenog prostora se kaznjava crvenim kartonom bez obzira ide li obrambeni na loptu ili igraca.

  • pecaroš_27 09.11.2017.

    Di nam je drago? Al bi se naviko uz ove golove. DRAGO KRALJU KOMENTIRANJA!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare