To je to što me zanima!

Bravo, Miraleme! Pjanić kupio kuću beskućniku iz Sarajeva...

KAPA DOLJE Teška životna priča pripadnika Armije BiH Ajeta Mamutija, dvaput ranjavanog u srbočetničkoj opsadi Sarajeva, stigla je do Juventusovog veznjaka Pjanića koji mu je kupio kuću
Vidi originalni članak

Ajet Mamuti dvaput je ranjavan u obrani Sarajeva od srbočetničkih napada 90-ih godina. Opsada glavnog grada BiH jedna je od najdužih u povijesti modernog ratovanja, trajala je 3,6 godina što je triput dulje od bitke za Staljingrad.

Ajet je kao pripadnik Armije BiH sudjelovao u najtežim bitkama obrane grada na koji je tijekom opsade dnevno padalo 329, a ukupno 50.000 tona artiljerijskih projektila, a sedam godina ostavili su ga da živi u najgorim uvjetima, bez krova nad glavom.

Nije krio suze, ispričao je svoju priču, a ona je stigla do veznjaka Juventusa i BiH reprezentacije Miralema Pjanića koji mu je kupio kuću, piše portal Novihorizonti.ba.

"Prihvatili su me samo moji suborci"

- Godine provodim bez doma, obitelji... Siroče sam, a prihvatili su me jedino moji suborci. Žena me davno napustila, radim da bih se prehranio, ali godine su tu pa je sve teže - ispričao je Mamuti, ponosan na dane kad je branio svoju zemlju.

Zahvaljujući Pjaniću barem se više ne mora brinuti za krov nad glavom.

Reprezentativac BiH uvijek se odazove humanitarnim akcijama, a kad je čuo za Ajetovu priču, odlučio je nešto napraviti. Kapa dolje, Miraleme...

Idi na 24sata

Komentari 125

  • luna5 11.12.2016.

    kako dobro prezime

  • Di-noAlić 11.12.2016.

    zašto bogati moraju pomagati da izadju u novinama ili?

  • Di-noAlić 11.12.2016.

    mudzahedin mu, stričevići mu u islu, ovom ne treba ni kuća kad nema nigdje ništa, ionako nema sreće, žalosno ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare