Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
125 komentara

Bravo, Miraleme! Pjanić kupio kuću beskućniku iz Sarajeva...

KAPA DOLJE Teška životna priča pripadnika Armije BiH Ajeta Mamutija, dvaput ranjavanog u srbočetničkoj opsadi Sarajeva, stigla je do Juventusovog veznjaka Pjanića koji mu je kupio kuću

Foto: novihorizonti.ba
125 komentara

Ajet Mamuti dvaput je ranjavan u obrani Sarajeva od srbočetničkih napada 90-ih godina. Opsada glavnog grada BiH jedna je od najdužih u povijesti modernog ratovanja, trajala je 3,6 godina što je triput dulje od bitke za Staljingrad.

Ajet je kao pripadnik Armije BiH sudjelovao u najtežim bitkama obrane grada na koji je tijekom opsade dnevno padalo 329, a ukupno 50.000 tona artiljerijskih projektila, a sedam godina ostavili su ga da živi u najgorim uvjetima, bez krova nad glavom.

Nije krio suze, ispričao je svoju priču, a ona je stigla do veznjaka Juventusa i BiH reprezentacije Miralema Pjanića koji mu je kupio kuću, piše portal Novihorizonti.ba.

Miralem Pjanić kupio kuću pripadniku Armije RbiH

Posted by Novi Horizonti on 10. prosinca 2016

"Prihvatili su me samo moji suborci"

- Godine provodim bez doma, obitelji... Siroče sam, a prihvatili su me jedino moji suborci. Žena me davno napustila, radim da bih se prehranio, ali godine su tu pa je sve teže - ispričao je Mamuti, ponosan na dane kad je branio svoju zemlju.

Zahvaljujući Pjaniću barem se više ne mora brinuti za krov nad glavom.

Reprezentativac BiH uvijek se odazove humanitarnim akcijama, a kad je čuo za Ajetovu priču, odlučio je nešto napraviti. Kapa dolje, Miraleme...

Naši partneri pišu
Message