To je to što me zanima!

Bravo, Perja! Prvi Hrvat koji je zabio na četiri velika natjecanja

Samo su trojica igrača zabila na zadnja četiri velika natjecanja. Cristianu Ronaldu i Romeluu Lukakuu pridružio se i Ivan Perišić krasnim golom Česima. Izjednačio se na trećem mjestu vječne ljestvice strijelaca
Vidi originalni članak

Čekali smo taj gol kao žedan u pustinji kap vode. I dogodio se u sjajnom trenutku, odmah na početku drugog poluvremena.

Andrej Kramarić sjajno je proigrao Ivana Perišića na lijevu stranu, na koju se vratio krilni napadač Intera nakon odmora, i potegao u svom stilu u suprotnu stranu. Prošla je ta lopta kroz uši Tomaša Vaclika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šteta što je bio jedini na Hampden Parku. Hrvatska i Češka remizirale su 1-1 u drugom kolu grupne faze Europskog prvenstva.

Osmi je to Perišićev gol na velikim natjecanjima za Hrvatsku, čime se izjednačio s Marijem Mandžukićem na drugom mjestu. Više ima samo Davor Šuker, aktualni predsjednik HNS-a, devet.

Gol Ivana Perišića Češkoj možete pogledati OVDJE.

Perišić je ušao u birano društvo trojice igrača koji su zabili na zadnja četiri velika natjecanja, Svjetskom prvenstvu 2014., Euru 2016., Svjetskom prvenstvu 2018. i ovogodišnjem Euru. Tu su i Cristiano Ronaldo i Romelu Lukaku, a pridružiti im se može još švicarski reprezentativac Xherdan Shaqiri.

Omišanin je postao i prvi Hrvat koji je zabio na četiri velika natjecanja. To mu je 29. gol za reprezentaciju u 103. nastupu. Toliko ima i Eduardo da Silva, a ispred njih samo su Mario Mandžukić s 33 i Davor Šuker s 45 golova.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • c_r_o_a_t 18.06.2021.

    Daj igrali smo za k.realno.... DALICU ODLAZI

  • nohname 18.06.2021.

    Englezi ce pustiti bod česima i mi ne idemo dalje. Ajmo mi fino doma.

  • RedDoor 18.06.2021.

    Svaka utakmica ista priča, totalno promašeni sastav i taktika, onda poslije mijenjanje pola momčadi i još fali bolja igra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare