To je to što me zanima!

Bravo, Šime! Čudesno asistirao Correi i pogodio ga u trepavicu

U 40. minuti lopta se odbija do Vrsaljka koji prvim dodirom udara loptu dok je u zraku i ubačajem pronalazi Angela Correu koji matira protivničkog golmana za izjednačenje
Vidi originalni članak

Šime Vrsaljko odigrao je četiri prvenstvene utakmice otkad se vratio od ozljede, a u petoj je napokon i asistirao! I to kako...

U 25. kolu španjolske Primere njegov Atletico igrao je s Villarrealom kod kuće i slavio 3-1, a goste je u 16. minuti u vodstvo doveo Paco Alcacer.

U 40. minuti lopta se odbija do Vrsaljka koji prvim dodirom udara loptu dok je u zraku i ubačajem pronalazi Angela Correu koji matira protivničkog golmana za izjednačenje.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Šime je standardan član prve postave Atletica otkad se vratio od ozljede, a jedino je u susretu s Valencijom ušao s klupe. Stigao je u pravom trenutku da preporodi pomalo ugaslu momčad Diega Simeonea... To itekako dobro radi s obzirom da je u prvom dijelu u kojem je asistirao bio i jedan od najboljih igrača, ako ne i najbolji igrač Atletica na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 24.02.2020.

    Puknuo je loptu ko dijete,Corea ju je sam našao,šta pričate vi?

  • 23.02.2020.

    Zovi samo zovi, svi ce sokolovi, za te zivot dati!

  • violetmind 23.02.2020.

    A tko je taj?🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare