To je to što me zanima!

Bravo za fair play! Suparnik se poskliznuo i nije ga htio udariti

Umjesto da iskoristi trenutak nepažnje protivnika i zada mu seriju udaraca kojom bi ga možda i nokautirao, Donald Cerrone pričekao je da se Yancy Medeiros ustane nakon što se poskliznuo
Vidi originalni članak

Amerikanac Donald Cerrone "Cowboy" pobijedio je sunarodnjaka filipinsko-havajskih korijena Yancyja Medeirosa u velter-kategoriji glavnoj borbi UFC Fight Nighta 126 održanoga prošlu nedjelju u Austinu u saveznoj državi Teksas tehničkim nokautom u posljednjim sekundama prve runde.

Priča borbe ipak nije sam nokaut Cerronea, već nesvakidašnji fair play potez sredinom runde. Medeiros se poskliznuo i izgubio ravnotežu, otvorivši priliku Cowboyu da zada seriju udaraca dok je ovaj na podu. No on je to odbio.

>>> Situaciju pogledajte OVDJE.

Medeiros se pridigao i zahvalio Cerroneu što nije igrao prljavo iako je sasvim legitimno to mogao učiniti. Nakon zagrljaja dvojac je nastavio borbu i Cerrone je kasnije završio borbu u "normalnim" okolnostima.

>>> Kraj borbe pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 20.02.2018.

    Ebo fair Play nitko to ne pamti!

  • 20.02.2018.

    Pravi sportaš....

  • Iskrivljena antena 20.02.2018.

    Ništa taj nije naučio u životu ja mlatim ljude samo kad se poskliznu na pod ili kad im se prišuljam iza leđa jedino tako i mogu nekoga razbiti inače se dogodi da letim 2 metra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare