To je to što me zanima!

Brazil i Engleska remizirali na Maracani: Golčina Rooneya...

Potez utakmice dogodio se u 79. minuti. Wayne Rooney je potegnuo, došao na 20-ak metara od gola Brazila, opalio i fantastično pogodio gornji suprotni kut za 2-1
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici na obnovljenoj Maracani Brazil i Engleska odigrali su 2-2. Nakon prvih 45 minuta nije bilo golova, ali zato se otvorilo u nastavku. Domaćin je poveo u 57. minuti golom Freda, koji je dobro reagirao, nakon što je Hernandes fantastičnim udarcem uzdrmao stativu. Vodstvo Brazila trajalo je samo deset minuta. Bila je to lijepa akcija Lamparda i Rooneya, koju je golom okrunio Oxlade-Chamberlain.

Potez utakmice dogodio se u 79. minuti. Rooney je potegnuo, došao na 20-ak metara od gola Brazila, opalio i fantastično pogodio gornji suprotni kut za 2-1.

Brazil je od poraza spasio Paulinha u 82. minuti.

Njemačka izgubila od SAD-a

Nogometaši Njemačke poraženi su u Washingtonu od SAD-a 4-3, a treba istaknuti kako 'elf' igra bez igrača Bayerna i Borussije Dormtund.

Altidore je doveo Amerikance u vodstvo u 13. minuti sjajnim poluvolejem. Samo četiri minute kasnije njemački golman Marc-Andre ter Stegen zabio je bizaran autogol.

Golova nije bilo do 52. minute kada je Westermann smanjio na 2-1. U samo pet minuta Amerikanci su s dva gola Dempseya rješili pitanje pobjednika. Do kraja utakmice Kruse i Draxler ublažili su poraz 'elfa'.

Irska je kao domaćin lako pobijedila Gruziju 4-0. Zabili su Keogh, Cox, te dva puta Keane.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • kalerZ 03.06.2013.

    Imate pravo Neymar je bolji od Ox-a.............na fifi ili pesu :D

  • wasd 03.06.2013.

    Za Brazil ne igra nikakav " Hernandes ",bar bi mogli više imena (prezimena) igrača počet točno pisat.

  • BrunoŠtevanja 03.06.2013.

    meni je sve jasno osim zasto Oxlade-Chamberlain ne dobiva više prilika u Arsenalu.. odlican igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare