To je to što me zanima!

Brazilac na Rujevici! Srušio je modre, a sada dolazi u Rijeku

Heber je prošle sezone zabio deset golova u HNL-u. Najvažniji je onaj Dinamu u pobjedi 2-1 što je itekako pomoglo Rijeci da osigura svoj prvi naslov prvaka u povijesti
Vidi originalni članak

Brazilac Heber Araujo dos Santos (25) prvo je pojačanje šampionske Rijeke za novu sezonu. 'Devetka' Slaven Belupa trebala bi se priključiti momčadi Matjaža Keka prvog dana priprema, javlja Radio Rijeka.

Tjednima su trajali pregovori između dva kluba, a zapinjalo je iz razloga što je klub iz Koprivnice tražio 600 tisuća eura odštete. Nakon toga su zahtjeve sveli u okvire prihvatljivog, pa onda opet promijenili mišljenje. No, okončanje pregovara je obostran interes.

Heber je prošle sezone zabio deset golova u HNL-u. Najvažniji je onaj Dinamu u pobjedi 2-1 što je itekako pomoglo Rijeci da osigura svoj prvi naslov prvaka u povijesti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Torcaast 11.06.2017.

    Bezvezan igrac, ne bi ga ni besplatno, a kamoli placa odstetu

  • minaret PANJić 11.06.2017.

    HNL je postao sprdacina od lige. Kad se sjetim krajem 90- tih Dinamovih utakmica...pun stadion ma divota.Kad vidim ove danasnje klubove u HNL-u...zasluzujemo puno bolje ovo danas ne lici na nista. Sve puno mafije...treba sve sravnat sa zemjom, a ne vikati Janici kojekakve rijeci

  • alcapone123 11.06.2017.

    Ajmo Rijeko,u nove pobijede!

Komentiraj...
Vidi sve komentare