To je to što me zanima!

Brazilac najveća želja: Chelsea za Neymara daje 34 milijuna €

Prema pisanjima talijanskih medija koja prenosi britanski Telegraph, Brazilac Neymar (19) jedan je od triju najvećih Chelseajevih želja za ovoljetni prijelazni rok...
Vidi originalni članak

Za napadača brazilskog Santosa, koji u ovom trenutku figurira kao najveće nogometno blago izvan Europe, klub sa Stamford Bridgea, prema istim izvorima, spreman je platiti odštetu od 34 milijunaeura, te mu ponuditi mjesečnu plaću od 70.000 funti.

Neymar, koji je na meti mnogih ponajvećih europskih klubova, među kojima je i Real Madrid, zasad izjavljuje kako bi najradije odradio sezonu do kraja godine u Brazilu. Uskoro ga, u srpnju, očekuje nastup s brazilskom reprezentacijom na Copa Americi u Argentini.

Telegraph piše da Roman Abramovič ima cilj ove godine dovesti tri željena pojačanja. Osim Neymara preostala su dvojica hrvatski veznjak Tottenhama Luka Modrić te čileanski napadač Udinesea Alexis Sanchez.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Nisam Taj 12.06.2011.

    Potpuno se slazem i mislim da bi upravo u tim klubovima mogao dati puni potencijal

  • Superteška 12.06.2011.

    Ode on u RealM. Potpisano.

  • cismood 12.06.2011.

    IP95: totalno se slazem s tobom,iako bi barcu maknuo s ovog popisa.. kod njih uspijevaju ili njihovi ili oni koji su vec bii igraci.. iako se slazem da Neymar nebi trebao ici u englesku ligu,nije to liga za igrace koji igraju leprsav nogomet.. tamo samo čvrstina igra ulogu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare