To je to što me zanima!

Brazilci bez Ronaldinha, L. Fabiana, Neymara, Lucija

Neymar u posljednje vrijeme nije u najboljoj formi, a ima i nekih problema izvan travnjaka, objasnio je nepozivanje Neymara u reprezentaciju izbornik
Vidi originalni članak

Santos je nedavno smijenio svog trenera Dorivala Juniora zbog njegova pokušaja da odgoji sjajnog, ali bahatog napadača Neymara. Ono što nije bilo dozvoljeno Dorivalu, napravio je izbornik brazilske nogometne reprezentacije Mano Menezes ne pozvavši ga na okupljanje izabrane vrste. Neymar je za Brazil debitirao u kolovozu protiv reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država i u 2-0 pobjedi sudjelovao s golom. Podsjetimo, nova brazilska nogometna zvijezda, ne odveć voljena od struke, u brazilskom prvenstvu već je promašio nekoliko penala zbog čega mu je u susretu protiv Atletico Goianiensea Dorival Junior zabranio pucati s bijele točke. Uslijedila je žustra reakcija Neymara koji je uz bujicu psovki i odmahivanje rukom dao svom treneru do znanja što misli o njegovoj zabrani.
Kako je sve izgledalo objasnio je trener poražene momčadi, Rene Simoes:
- Vrijeme je da netko tog momka odgoji, stvaramo čudovište u brazilskom nogometu. Za dobrobit sporta vrijeme je da ga se upristoji.
Očito se te zadaće odlučio prihvatiti Menezes koji ga je izostavio s popisa igrača za prijateljske utakmice 6. i 13. listopada protiv još nepoznatih suparnika.
- Važno je podcrtati na koji način radimo u reprezentaciji. Uvijek naglašavamo da pojedinac u reprezentaciju donosi ono što pokaže na travnjaku. Vrlo dobar nogomet, briljantan... Postane li mu to ponovno svakodnevica vratit će se u izabranu vrstu. Neymar u posljednje vrijeme nije u najboljoj formi, a ima i nekih problema izvan travnjaka - naglasio je Menezes što misli o Neymaru, sjajnom napadaču očito većem od klupskog trenera, ali nikako ne i od brazilske nogometne reprezentacije. Ronaldinho, koji se sam nudi izborniku, nije pozvan, a poziv za prijateljske oglede zaobišao je i Luisa Fabiana, Maicona, Lucija, Felipea Mela i Diega.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • proffy 24.09.2010.

    brazil ima pregrst extra kvalitetnih igraca, no svakom timu ce bolje doci zvijezdice prema kojima svi imaju respekta, nego \'radnike\' koje je dunga dovodio.. valjda nece ii ovaj krenit tim stopama, zelim se nagledati brazilske magije :D daj pata, ronaldinha, neymara, maicona, alvesa, pato i neymar ce bit igracine :D ronaldinho je zasluzio da igra, proigro je u dresu milana

  • milanovac 24.09.2010.

    a zašto ronaldinha ne pozove.?!?

  • krnje obicni 24.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare