To je to što me zanima!

Brazilci koji obožavaju 'vatrene' prvi put u Hrvatskoj: 'Jedan od najboljih dana u mom životu!'

Oduševljen sam vašim navijačima, a sada i Hrvatskom kao zemljom koju obožavam. Hvala svima na iskrenom gostoprimstvu te se izuzetno veselim novim avanturama, rekao je Rafael Beserra
Vidi originalni članak

Deseci tisuća navijača bodrili su hrvatsku nogometnu reprezentaciju na prošlotjednoj završnici Lige nacija u Rotterdamu, a među njima su bili i brojni koji su potegnuli iz drugih dijelova svijeta, pa i dvojica Brazilca koja su zaluđena "vatrenima", Rafael Beserra (30) i David Pimental (39).

Veliki im je san bio doći u Hrvatsku, a zahvaljujući Hrvatskoj turističkoj zajednici on se i ostvario ovu srijedu! Osigurali su im trodnevni boravak u Opatiji, perjanici hrvatskog turizma.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Poziv Hrvatske turističke zajednice ugodno me iznenadio i samo dodatno dokazao koliko su Hrvati srdačni i ljubazni ljudi. Oduševljen sam vašim navijačima, a sada i Hrvatskom kao zemljom koju obožavam. Hvala svima na iskrenom gostoprimstvu te se izuzetno veselim novim avanturama i doživljajima, a ponajviše novim ljudima koje ću upoznati tijekom boravka u prekrasnoj Hrvatskoj - rekao je Rafael.

Turistička zajednica Opatije osigurat će im razgledavanje grada i sudjelovanje na RetrOpatiji, kao i druge aktivnosti dosljedne pravih ljubitelja Lijepe Naše.

"Drago nam je što smo imali priliku ugostiti Rafaela i njegova prijatelja Davida. Uvjerili smo se da je riječ o pravom zaljubljeniku u našu zemlju koji je svojim trudom, vjernošću, upornošću, ali i znanjem o Hrvatskoj zaslužio ovu simpatičnu i prigodnu nagradu. Sigurni smo kako će Rafael od sada još više pričati o Hrvatskoj, našim ljudima i kulturi te će kao takav biti pravi promotor hrvatskog turizma", poručili su iz HTZ-a.

Beserra nije mogao sakriti oduševljenje, objavio je fotografiju s Trga bana Jelačića u Zagrebu uz opis:

"San konačno ostvaren! Ovaj divni trg s toliko povijesti, prekrasne povijesti još ljepše zemlje! Još uvijek ne mogu vjerovati da sam ovdje! Još uvijek ne mogu vjerovati da gdje god dođem ima Hrvata! Haha, jedan od najboljih dana u mom životu sigurno! Nevjerojatna si! 🇭🇷🇧🇷❤️", napisao je pa u drugoj objavi dodao:

"Hvala puno Hrvatskoj turističkoj zajednici što me je pozvala da posjetim Opatiju! Uskoro ću biti tamo na tri dana zahvaljujući vama. Stvarno sam sretan, ne znam kako da vam zahvalim!! Nevjerojatni ste, baš kao i svi hrvatski ljudi! Hvala vam za sve."

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Cherylin 21.06.2023.

    Pored toliko negativnosti svakodnevno, ovi momci su za svaku pohvalu..vole nas više nego smo zaslužili

  • Orsic Bog Klupe 21.06.2023.

    Sad kad se tatica mamić maknio iz kluba koji je razlog da dinamo nema navijača na stadionu? i nemojte mi spominjat da je dinamo igracki i rezultatski jači od Hajduka i slično jer ne pričam o tom

  • Moimir 21.06.2023.

    Baš su našli za kog će navijati,ili gdje gid dođu-njihovu zastavu ponesu 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare