Obavijesti

Sport

Komentari 10

Brazilci koji obožavaju 'vatrene' prvi put u Hrvatskoj: 'Jedan od najboljih dana u mom životu!'

Brazilci koji obožavaju 'vatrene' prvi put u Hrvatskoj: 'Jedan od najboljih dana u mom životu!'
3

Oduševljen sam vašim navijačima, a sada i Hrvatskom kao zemljom koju obožavam. Hvala svima na iskrenom gostoprimstvu te se izuzetno veselim novim avanturama, rekao je Rafael Beserra

VIDEO

Deseci tisuća navijača bodrili su hrvatsku nogometnu reprezentaciju na prošlotjednoj završnici Lige nacija u Rotterdamu, a među njima su bili i brojni koji su potegnuli iz drugih dijelova svijeta, pa i dvojica Brazilca koja su zaluđena "vatrenima", Rafael Beserra (30) i David Pimental (39).

Veliki im je san bio doći u Hrvatsku, a zahvaljujući Hrvatskoj turističkoj zajednici on se i ostvario ovu srijedu! Osigurali su im trodnevni boravak u Opatiji, perjanici hrvatskog turizma.

Pokretanje videa...

Hrvatski navijači u Rotterdamu 00:53

- Poziv Hrvatske turističke zajednice ugodno me iznenadio i samo dodatno dokazao koliko su Hrvati srdačni i ljubazni ljudi. Oduševljen sam vašim navijačima, a sada i Hrvatskom kao zemljom koju obožavam. Hvala svima na iskrenom gostoprimstvu te se izuzetno veselim novim avanturama i doživljajima, a ponajviše novim ljudima koje ću upoznati tijekom boravka u prekrasnoj Hrvatskoj - rekao je Rafael.

Turistička zajednica Opatije osigurat će im razgledavanje grada i sudjelovanje na RetrOpatiji, kao i druge aktivnosti dosljedne pravih ljubitelja Lijepe Naše.

"Drago nam je što smo imali priliku ugostiti Rafaela i njegova prijatelja Davida. Uvjerili smo se da je riječ o pravom zaljubljeniku u našu zemlju koji je svojim trudom, vjernošću, upornošću, ali i znanjem o Hrvatskoj zaslužio ovu simpatičnu i prigodnu nagradu. Sigurni smo kako će Rafael od sada još više pričati o Hrvatskoj, našim ljudima i kulturi te će kao takav biti pravi promotor hrvatskog turizma", poručili su iz HTZ-a.

Beserra nije mogao sakriti oduševljenje, objavio je fotografiju s Trga bana Jelačića u Zagrebu uz opis:

"San konačno ostvaren! Ovaj divni trg s toliko povijesti, prekrasne povijesti još ljepše zemlje! Još uvijek ne mogu vjerovati da sam ovdje! Još uvijek ne mogu vjerovati da gdje god dođem ima Hrvata! Haha, jedan od najboljih dana u mom životu sigurno! Nevjerojatna si! 🇭🇷🇧🇷❤️", napisao je pa u drugoj objavi dodao:

"Hvala puno Hrvatskoj turističkoj zajednici što me je pozvala da posjetim Opatiju! Uskoro ću biti tamo na tri dana zahvaljujući vama. Stvarno sam sretan, ne znam kako da vam zahvalim!! Nevjerojatni ste, baš kao i svi hrvatski ljudi! Hvala vam za sve."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju