To je to što me zanima!

Brazilci se čude Brozoviću: 'On je pušač, a ruši vlastite rekorde'

Marcelo je u utakmici protiv Japana pretrčao nevjerojatnih 16,7 kilometara čime je za 400 metara popravio vlastiti rekord  iz utakmice s Engleskom u polufinala prošlog Svjetskog prvenstva
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović u utakmici osmine finala Svjetskog prvenstva u Katru protiv Japana pretrčao je nevjerojatnih 16,7 kilometara. U velikoj pobjedi Livaković je obranio tri penala, a Brozovićev podvig prošao je malo nezapaženo. 

IZBORNIK NA JEDAN DAN Složite pobjednički sastav za Brazil: Tko bi trebao igrati?

Naime, Marcelo je time popravio vlastiti rekord za 400 metara iz utakmice s Engleskom u polufinalu prošlog Svjetskog prvenstva.

- Brozović je popravio vlastiti rekord iako vrijedi naglasiti da su obje utakmice trajale 120 minuta. Ono što je zanimljivo je da je Brozović pušač i da je nekoliko puta uhvaćen kako puši - napisao je brazilski  O Globo o našem reprezentativcu. 

- On je osim toga objavio je i fotografiju iz Interove svlačionice na kojoj puši cigaretu nakon osvajanja talijanskoga kupa - dodali su.

VATRENI FEŠTALI U SVLAČIONICI:

Idi na 24sata

Komentari 19

  • marko.golubicc@gmail.com 08.12.2022.

    Rak pluća se masovno pojavljuje nakon 1945.g. znači nakon otkrića atomske bombe, prije toga nije postojao rak pluća.... Kako ? Prije 45. se nije pušilo ? 

  • ŽivilaHrvatska 08.12.2022.

    Broza cigaret,a oni svi u petak ....puše😂😂😂

  • Antitovar * *_316 07.12.2022.

    Pusi ko ajdug iz splita !

Komentiraj...
Vidi sve komentare