Obavijesti

Sport

Komentari 99

Složite pobjednički sastav za Brazil: Tko bi trebao igrati?

Složite pobjednički sastav za Brazil: Tko bi trebao igrati?

Hrvatska ima kvalitetu za suprotstaviti se, ali u kojem sastavu? Ovaj put pitamo vas. Kako biste vi, da ste izbornik za utakmicu protiv Brazila, posložili momčad?

VIDEO

Ne kaže se uzalud da Hrvatska ima četiri milijuna izbornika. Kada navijačka groznica zahvati naciju, svi postanu izbornici. Svatko ima svoju ideju koga bi stavio u prvih 11, s kojom formacijom bi krenuo i s kakvim pristupom. No, samo jedan izbornik odlučuje o svemu navedenome. On je Zlatko Dalić.

Pokretanje videa...

Katar Report - Mama Dominika Livaković, Maroko izbacio Španjolsku, a Portugal pobijedio Švicarsku 00:55

Nakon čarobnog ruskog srebra, drugo prvenstvo zaredom odveo nas je do četvrtfinala Svjetskog prvenstva. Za razliku otprije četiri godine, kada smo igrali protiv Rusije, ovaj put nas čeka pakleno težak zadatak. Na drugoj strani stajat će Brazil, ponajbolja reprezentacija svijeta koja na naslov prvaka čeka od 2002. godine, gladna i žedna 'zlatne božice'. Brazilci su ogromni favoriti, ali i nas će se nešto pitati.

LOVREN VODIO FEŠTU U SVLAČIONICI:

FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Japan v Croatia

Hrvatska ima kvalitetu za suprotstaviti se, ali u kojem sastavu? Ovaj put pitamo vas. Kako biste vi, da ste izbornik za utakmicu protiv Brazila, posložili momčad? Ponoviti isti sastav kao protiv Japana ili je netko drugi zaslužio mjesto u prvoj postavi?

KATAR 2022: Jutro nakon pobjede  Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije

Dominik Livaković nedodirljiv je na golu nakon čudesne predstave protiv Japana, složit će se mnogi, pa tu promjena neće biti. Joško Gvardiol i Dejan Lovren nametnuli su se kao prvi bedemi naše reprezentacije. Gvardiol je jedan od najboljih stopera prvenstva, ne zaboravimo, zbog njega smo i došli do osmine finala, a na tragu Mundijala u Rusiji igra i sjajni Dejan Lovren. Na klupi zapeti kao puške čekaju Martin Erlić, Domagoj Vida i Josip Šutalo, je li netko od njih zaslužio krenuti od prve minute protiv Brazila?

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium

Josip Juranović jedan je od rijetkih koji je odigrao svaku minutu na ovome prvenstvu, a vrlo vjerojatno će morati i protiv 'selecaa' jer Josip Stanišić ima problema s ozljedom. Na lijevoj strani je u grupnoj fazi neprikosnoven bio Borna Sosa, ali je otpao za Japan zbog viroze pa ga je zamijenio Borna Barišić. Sosa bi trebao biti spreman za Brazil, ali zaslužuje li drugi Borna opet krenuti od prve minute?

Vezni red je neprikosnoven. Imamo najjači trojac na planeti. Marcelo Brozović, Luka Modrić i Mateo Kovačić su nedodirljivi, no Lovro Majer kuca na vrata, tu je i Luka Sučić, koji još nije dobio šansu na ovome prvenstvu, kao i Kristijan Jakić.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Morocco v Croatia

Ivan Perišić zabio je protiv Japana i s deset golova na velikim natjecanjima prestigao legendarnog Davora Šukera na prvom mjestu. Mislav Oršić dobio je sitnu minutažu u Katru, može li on zapapriti Brazilcima?

Andrej Kramarić je protiv Maroka krenuo na poziciji napadača pa ga je izbornik premjestio na desno krilo. I ovaj put je glavni kandidat za tu poziciju, no pokušavaju ga istisnuti Nikola Vlašić i Mario Pašalić, tu je i Lovro Majer...

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Canada

Zlatko Dalić ustalio je svoju početnu jedanaestorku, ali jedna pozicija i dalje je klimava. Marko Livaja, Bruno Petković i Ante Budimir mijenjaju se na špici. Kramarić je krenuo protiv Maroka pa je potom palicu preuzeo Livaja koji je igrao od prve minute u pobjedi nad Kanadom i remiju protiv Belgije. Petković je dobio šansu protiv Japana, ali nije donio ono što se očekivalo od njega pa su ulazili Budimir i potom Livaja. 

Pitamo vas, u kojem sastavu bi Hrvatska trebala igrati protiv Brazila? Da čujemo vaše mišljenje u komentarima...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"
Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me
VIDEO: 'BARAKUDA' OTVORIO DUŠU

Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me

Pozvali su me na policiju i rekli da sam ja organizator svega, bakljaš. Kad neupućeni pročitaju da si orjunaš, to te prati. Obavljao sam veliku i malu nuždu na čučavcu, kraj svih, otkrio je zlatni hrvatski vaterpolist