To je to što me zanima!

Brazilci tvrde: Pomoćni sudac rekao je Neymaru da je glumac

Brazilski nogometni savez najavio je kako će se žaliti na crveni karton Neymaru te kako je njihovog igrača provocirao pomoćni sudac na utakmici protiv Kolumbije...
Vidi originalni članak

Neymar je nakon posljednjeg sučevog zvižduka napucao loptom kolumbijskog igrača, potom je trznuo glavom prema drugom Kolumbijcu da bi ga kao brzi vlak s leđa udario Carlos Bacca. Neymar i Bacca dobili su crvene kartone, a brazilski nogometni savez će se žaliti na jednu utakmicu suspenzije za napadača Barcelone.

- Ne znam zašto sam ja dobio crveni. Pa mene su napali. To vam je kad stave tako slabog suca na ovakve utakmice. Sudac bi trebao znati svoj posao - rekao je Neymar.

Kolumbija je pobijedila Brazilce na Copa Americi, a nakon pobjede Perua protiv Venezuele, nakon dva kola sve momčadi imaju po pobjedu i poraz. U zadnjem kolu Kolumbija igra protiv Perua, a Brazil protiv Venezuele. 

Kolumbijci moraju pobijediti žele li biti sigurni u prolazak, dok Brazil bez suspendiranog Neymara ne smije izgubiti od Venezuele.

Brazilski nogometni savez najavio je kako će se žaliti na crveni karton Neymaru te pokušati ishoditi da Barcin napadač zaigra protiv Venezuele. 

Ne samo to, iz brazilskog saveza žale se i na pomoćnog suca iz Čilea koji je navodno nekoliko puta tijekom utakmice rekao Neymaru da je glumac. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • murijak 20.06.2015.

    jel fulao sta??

  • tornado_ 20.06.2015.

    šta si umišlja ovaj sudac...ko je on??? sramota

  • cassini 20.06.2015.

    pa naravno da je lgumac...čist prosječan nogomewtaš...al eto. ima nekog ko ga gura u zvijezde iako je on daleko od talentiranog igrača. to je pokazo u tekmi sa HR...

Komentiraj...
Vidi sve komentare