To je to što me zanima!

Brazilka koja je prebila lopova ima UFC borbu ovog vikenda

Zadala sam mu dva udarca, a onda ga oborila nogom pa ga uhvatila 'u kravatu' i rekla mu: "Sad ćemo pričekati policiju", sjeća se Polyana Viana. Nadimak joj je 'Dama de Ferro'. Dama od željeza
Vidi originalni članak

Prišao mi je, sjeo pokraj mene i pitao koliko je sati. Odgovorila sam mu pa shvatila da ne namjerava otići, pričala je Polyana Viana (27) u siječnju 2018. Brazilka i UFC borkinja. Lopov genijalac prišao joj je u Rio de Janeiru, pokušao joj ukrasti mobitel. Rasplet? Vidi sliku...

- Zadala sam mu dva udarca, a onda ga oborila nogom pa ga uhvatila 'u kravatu' i rekla mu: "Sad ćemo pričekati policiju" - objasnila je Viana u kamere brazilskih televizija. Nadimak joj je 'Dama de Ferro'. Dama od željeza.

Policiju su dočekali sjedeći na zidiću pored kojeg je Polyana čekala taxi prije nego je napadnuta. Dama je sjedila mirno, kreten se tresao od straha, otečen i krvav, ali bez i najmanje primisli da se pomakne.

Završio je u bolnici pa u pritvoru, na sudu i u zatvoru. Pištolj kojim je prijetio prije nego je popio batine bio je - od kartona. Vianu su neki čak kritizirali da je primijenila nepotrebno pretjerano nasilje braneći se, a odgovorila je: 'Uvijek će netko kritizirati. Bila sam uplašena i branila sam se, to je sve. A neću lagati da pažnja koja je iz svega proizišla na kraju priče nije bila dobra za mene'.

Viana se vraća u oktogon u kojem ima jednu pobjedu i tri poraza (u cijeloj MMA karijeri skor joj je 10-4), a borit će se ovog vikenda na UFC 248 u Las Vegasu sa Amerikankom Emily Whitmore.

Glavne borbe priredbe bit će Israel Adesanya-Yoel Romero i Joanna Jedrzejczyk-Weili Zhang, Viana je itekako dovoljno dobra da svjetska zvijezda postane braneći se od lopova, ali vrh UFC-ja ipak nije.

UFC 248 možete pogledati uživo u noći sa subote na nedjelju u 04.00 sata na Gol.hr te u nedjelju u 23 sata na Novoj TV.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • perogovernalo 06.03.2020.

    Jeli rijec "oborila ili oboriti" Hrvatska ili srpska?

  • vedii888 06.03.2020.

    Opasna dama

  • ~DAVID~ 06.03.2020.

    Kako ga je našminkala, malo pretjeruje sa ljubičastom a i boja šljive nije u modi, vidi se da i momčina nije zadovoljan 🤣🤣🤣😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare