To je to što me zanima!

Brazilka se brani: Nisam bila nauljena, pa ja sam hrvačica

Nauljila se, sva je bila klizava. Razmišljala sam da nešto kažem sucima, ali nisam znala kako. Ona je najobičnija varalica, rekla je Esparza o svojoj protivnici koja joj je odgovorila da priča gluposti
Vidi originalni članak

Svaki put kad bih je pokušala uhvatiti, ona bi mi iskliznula. Čula sam da se neke borkinje mažu uljem, ali nisam se još susrela s time. Do sada, rekla je američka borkinja Carla Esparza koja je optužila Brazilku Claudiju Gadelhu da je varalica.

Nisam se nauljila

Gadelha je pobijedila Esparzu na UFC 225 podijeljenom sudačkom odlukom u slamka kategoriji.

- Nauljila se, sva je bila klizava. Razmišljala sam da nešto kažem sucima, ali nisam znala kako. Ona je najobičnija varalica - rekla je Esparza, koja se nije mogla pomiriti s porazom.

UFC SKANDAL Prljave igrice u kavezu: Bila je nauljena, sva je bila klizava...

Nakon optužbi javila se i Claudia Gadelha.

- To su alibiji za poraz. Pa ja sam u borbu ušla s ozlijeđenim koljenom, nisam htjela otkazati borbu, već u prvoj rundi nisam mogla stati na tu nogu. Pobijedila sam Carlu tamo gdje je najjača, u hrvanju - rekla je Claudia.

- Očito je mislila da me može nadrhvati, ali za to mora biti puno bolja. Optužbe da sam nauljila tijelo su smiješne. Pa postoje ljudi koji te prate i pregledavaju prije borbe, valjda bi netko nešto primijetio. Uostalom, ja sam graplerica, zašto bih se nauljila? Pa tako bih izgubila prednost, hrvanje mi je specijalnost - rekla je Brazilka.

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • krao_sam_1 14.06.2018.

    Lako joj je uklizati

  • 13.06.2018.

    Hahahaha

  • iiiih 13.06.2018.

    Vi stvarno dugo niste sunca vidjeli 😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare