To je to što me zanima!

Brazilski branič Dede odlazi iz Borussije Dortmund u Milan

Dede je član Borussije od 1998. godine i odigrao je više od 300 bundesligaških utakmica za klub iz Dortmunda. Brazilski dnevnik piše da bi potpisuje za Milan...
Vidi originalni članak

Brazilski 32-godišnji lijevi branič u redovima Borussije Dortmund Leonardo de Deus Santos, poznatiji kao Dede, na kraju sezone bi trebao potpisati za Milan, piše brazilski dnevnik O Globo.

Dede je član Borussije od 1998. godine i odigrao je više od 300 bundesligaških utakmica za klub iz Dortmunda. Aktualni ugovor Dedeu istječe u lipnju ove godine, a O Globo navodi da je suradnja s "rossonerima" već dogovorena, te će na kraju sezone ona i službeno biti parafirana.

U Milanu bi Dede trebao zamijeniti 33-godišnjeg Čeha Mareka Jankulovskog, koji će na ljeto napustiti klub sa San Sira.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • majmun sa grane 20.03.2011.

    super dečko je mlad talentiran cijel karijera je ispred njega,svka čast,takve igrače milan treba,ima ih koji su stariji i od trenera,...:)

  • IP95 20.03.2011.

    Ma milan bi opet bia najbolji u Europi da proda/ne produzi ugovor Nesta,Gattuso,Van Bommel.Jankulovski,Oddo,Ambrosini,Seedorf,Legrotaglie,Yepes,Roma,Amelia. Kupi npr.golmana Marchettia,za stopera sakha iz PSG-a,livog beka enriquea iz newcastlea,tu su jos u obrani desno Abate i u sredini T.Silva,u vezi kupit playmakera Gansa iz Santosa,Montoliva iz fiorentine i za naprid neka kupe mladog Marcelinha iz Santosa i uz Ibru,Pata,Boatenga mogu opet na postolje LP...i to za negdi 80 mil.( nebi ovo ni bilo vise)

  • glupicigani 20.03.2011.

    ovaj je 1 godinu mladi od janka hhee

Komentiraj...
Vidi sve komentare