To je to što me zanima!

Brazilski izbornik: Mi smo bolji, ali 'gaučosi' su blagi favoriti

Selecao Copu otvara danas utakmicom s Venezuelom, a igrat će s napadačkim trojcem iz snova – Neymar, Pato, Robinho. Venezuela večeras nema previše šanse
Vidi originalni članak

U obranu naslova danas kreće Brazil, a njihov je suparnik u 1. kolu skupine B Venezuela (21 sat po srednjoeuropskom vremenu). Selecao će pokušati osvojiti treću Copa Americu, što dosad nikome nije uspjelo.

- Protiv Venezuele nas očekuje težak posao jer oni će se braniti svih 90 minuta, kao što su to činili i u prijateljskoj utakmici sa Španjolskom – rekao je brazilski izbornik Mano Menezes.

Venezuelski bunker Brazilci će probijati napadom iz snova - Neymar, Pato, Robinho.

- Mi Brazilci ne znamo igrati drugačiji nogomet, smatram da uvijek moramo napadački misliti – dodao je Menezes.

Breme favorita mudro je prebacio na Argentinu.

- Imamo bolju momčad, kreativniju, pogotovu u veznoj liniji. No Argentinci su ipak blagi favoriti jer igraju kod kuće. Ali neće im biti lako zbog snažna pritiska njihovih navijača, koji na naslov čekaju već 18 godina - smatra Menezes.

Napadač Pato prvi će put na brazilskom dresu nositi broj devet.

- Hvala izborniku, odužit ću mu se golovima.

U drugoj utakmici skupine B u 23.30 sati igraju Paragvaj i Ekvador.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ne0 03.07.2011.

    Da li netko zna igra li Luis Fabiano u repre. i tko umjesto njega igra ?

  • Andre Villas-Boas 03.07.2011.

    vidit cemo veceras brazil...po onome sta je argentina pokazala nema sanse da prodju urugvaj ako se sretnu posli grupa....tamo samo messi i aguero igraju...ostali stvarno neznan..je da je tesko igrat protiv bunkera ali ljudi pa usporedite argentinske igrace sa bolivijskin..tolka razlika u kvaliteti je nenormalna pa messi prima vecu placu od cile bolivijske reprezentacije...nisu oni nikakvi favoriti..a brazil kolko sna cuja ima nekih problema u veznom redu ali mislin da ce pato neymar i robihno ubijat u napadu...forza brazil

  • threet 03.07.2011.

    Vi ste najbolji! Vi ste favoriti! Vi ćete osvojit! Vamos Brasil!

Komentiraj...
Vidi sve komentare