To je to što me zanima!

Brazilski kapetan utučen nakon poraza od Hrvatske: 'Sam je, u tišini. Ovakav je već danima'

Usamljen, tužan, utučen, zaglavljen u vlastitim mislima, po cijele dane šuti i stoji na balkonu, gledajući u daljinu. Video utučenog Thiaga Silve objavila je njegova supruga Isabella da Silva
Vidi originalni članak

Prvo je tješio Rodryga i Marquinhosa, koji su promašili penale protiv Hrvatske pa i Neymara koji se gušio u suzama. Nekako je zadržavao suze, ali duboko u sebi se raspadao. Bila je to posljednja šansa za naslov svjetskog prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utakmica protiv Hrvatske vrlo vjerojatno je kapetanu Brazila Thiagu Silvi bila i posljednja na Mundijalima. S 38 godina predvodio je reprezentaciju, jedini cilj bila je 'zlatna božica'. I bili su tako blizu. Vodili su 1-0 protiv Hrvatske u produžecima, ali primili u završnici za 1-1 pa ispali na penale. 

Utakmica koju će teško preboljeti i koja će ih proganjati još dugo. Prošlo je nekoliko dana od tog susreta, ali Thiago Silva i dalje ne može shvatiti što se dogodilo. Usamljen, tužan, utučen, zaglavljen u vlastitim mislima, po cijele dane šuti i stoji na balkonu, gledajući u daljinu. Video utučenog brazilskog kapetana objavila je njegova supruga Isabella da Silva.

- Ovakav je već danima. Sam je, u tišini, razmišlja o Bog zna čemu - napisala je ona. 

Koliko mu je teško pao poraz, otkrio je Neymar koji je objavio prepisku sa suigračima nakon poraza od Hrvatske, a između ostaloga i sa Silvom.

- Brate, moram ti reći da sam sje*aniji nego što sam mogao zamisliti. Ovo je nepodnošljivo kako se osjećam. Ne mogu vjerovati da smo izgubili. Svaki put kada se toga sjetim plačem. Ali, bit ću bolje - napisao mu je Thiago Silva.

Za reprezentaciju je odigrao 117 utakmica, osvojio je Copa Americu, ali nije to to. Cijeli Brazil već 20 godina čeka naslov svjetskog prvaka. Prije osam godina u Brazilu ih je Njemačka demolirala u polufinalu, poraz koji ih je godinama bolio. No, ovaj protiv Hrvatske, teško će preboljeti. Bila je to možda i posljednja prilika za Neymarovu generaciju da se dokopa prestižnog trofeja koji bi ih lansirao među besmrtne.

POGLEDAJTE LIVE: VATRENI SPREMNI ZA ARGENTINU

Idi na 24sata

Komentari 9

  • majstorlale 13.12.2022.

    macGlu

  • pericaperica2 13.12.2022.

    au samo da se ne zamakne

  • bhorv202 13.12.2022.

    negdje sad izgleda kao Loyd na glup i gluplji 2. zabili su mu kateter i voze ga u kolicima

Komentiraj...
Vidi sve komentare