To je to što me zanima!

Brbić: Imamo cilj, 20.000 članova i navijača za Slaven

Ogled sa Slaven Belupom u subotu u 17 sati kulminacija proslave 105. rođendana Hajduka. Predsjednik Brbić kaže da Hajduk ima cilj 20.000 članova i 20.000 navijača u subotu
Vidi originalni članak

Potpisi sponzorskih ugovora s novim i starim partnerima, formaliziranje poslovnih odnosa sa Slavijom, predstavljanje arhitektonskog rješenja Hajdukova kampa, sadnja ‘Hajdukove murve’ na splitskom kampusu, otvaranje novog prodajnog mjesta u splitskoj trajektnoj luci...

Sve su to aktivnosti koje su obilježile tjedan u kojem Hajduk proslavlja 105. rođendan kluba. Kulminacija proslave planirana je za subotu poslijepodne, kad na Poljud u prvom susretu proljetnog dijela prvenstva u goste stiže Slaven Belupo.

- Nadam se da bi do kraja tjedna broj naših članova mogao dostići brojku od 20 tisuća, a toliko gledatelja očekujemo i na tribinama, s obzirom na to da se ulaznice jako dobro prodaju - najavio je zadovoljni predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Dok se u Udruzi Naš Hajduk bave ukazivanjem na nepravilnosti u radu županijskih i nacionalnog saveza, Damir Burić smišlja kako posložiti momčad za Belupo. Najveće je dvojba tko će zaigrati u vrhu napada. Lijepo ispunjen Poljud pozdravit će prvi put ili Argentinca Veleza ili Venezuelanca Arteagu.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Prstupak 12.02.2016.

    Koje dnodna..hajdugovci se dive sami sebi

  • bbbbbrrrrr 12.02.2016.

    To im je jedini cilj kad znaju da u svom životu neće doživit da Hajduk osvoji prvenstvo....

  • napoleonov sin 11.02.2016.

    sritno hajduče uz tebe smo.orjuna i dalm akcija

Komentiraj...
Vidi sve komentare