To je to što me zanima!

Brbić riskirao i tako postao nedodirljiv za Ivu Baldasara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gradonačenik Splita Ivo Baldasar nije zadovoljan kako Marin Brbić vodi Hajduk, ali nakon derbija ga teško može smijeniti. U utorak zasjeda splitsko Gradsko vijeće
Vidi originalni članak

Marin Brbić i njegovi suradnici u Maksimiru napravili su ono što bi napravili i Hajdukovi navijači. Kažu neki, napravili su ono što su im “naredili” navijači. Kako god bilo, Brbić je u Maksimiru neizravno zaštitio samog sebe.

Lako je moguće da će i on osobno dobiti neku kaznu, sudionicima derbija prijeti i do godina dana suspenzije, no Marin Brbić će i dalje biti na čelu Hajduka. Sutra, samo četiri dana nakon otkazivanja derbija, zasjeda splitsko Gradsko vijeće. Gradonačelnik Ivo Baldasar, nezadovoljan načinom na koji se vodi Hajduk, navodno je namjeravao predložiti smjenu vodstva kluba. Nakon ovakvog vikenda, nakon Brbićeve odluke koja je identična navijačkom stavu, taj će mu prijedlog malo teže proći. Da je riječ o nekom drugom gradu, o nekom drugom klubu, možda bi to išlo kudikamo jednostavnije. Ovako, kad je riječ o Splitu i Hajduku, neće ići tako lako.

Kad je Grad razmišljao o tome hoće li “pogurati” klub s kreditom, navijači su se okupili pred Banovinom i “sugerirali” kakva bi odluka trebala biti. Takva je na kraju i bila. Sad, u ovako delikatnom trenutku, usred “borbe protiv diktatora”, navijački glas neće biti lako zanemariti.

- Ne, ulica nam ne vodi klub - rekao je Marin Brbić u subotu u Zagrebu.

Jedni će se na tu tvrdnju nasmijati, drugi s njom složiti, ali čini se da bi “ulica”, odnosno navijači, nešto ipak mogli - spasiti Brbića.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • felipe 25.11.2014.

    Gdje su sad Grgić, Fiorentini, Vidošević, Štimac i ostali...ostavili ovim današnjim da glođu golu kost...tu je bit problema, samo si to ne žele priznati, pa traže krivce u svemu i svačemu!

  • WhateverMan 25.11.2014.

    Tu se svašta čuje s obje strane, ali ja bi htio nešto iznijeti. Zašto je ova borba postala borba između Mamića s jedne strane i BBB, Torcide (čitaj huligana ili još bolje, čitaj manjine), političkih stranaka i novinara ( koji zbog sukoba s Mamićem propagiraju huligane koji su sabotirali vlastitu reprezentaciju i praktički počinili veleizdaju vlastite države, fuj za to, fuj za novinarsku subjektivnost). Tko tu predstavlja hrvatske građane i normalne navijače koji su uvijek i koji će uvijek činiti većinu??? Nitko! Sram vas sve bilo.

  • uvikkontra_1 24.11.2014.

    http://www.youtube.com/watch?v=7dU6c9NvmaE

Komentiraj...
Vidi sve komentare