To je to što me zanima!

Brbić vs. Šupraha: Rasprava je završila, presuda za 30 dana

Završne riječi pred sutkinjom Kodžoman iznijeli su najprije odvjetnik Vinko Radovani, koji zastupa Marina Brbića, a potom i Jadran Franceschi, odvjetnik Alojzija Šuprahe
Vidi originalni članak

Iznošenjem završnih riječi odvjetnika, na Prekršajnom sudu u Solinu zaključena je rasprava, u kojoj se sudi predsjedniku NSŽSD Alojziju Šuprahi, kojeg se tereti da je najprije verbalno, a potom i fizički napao predsjednika Hajduka Marina Brbića. Presudu bi sutkinja Slavka Kodžoman morala izreći u zakonskom roku od 30 dana.

Završne riječi pred sutkinjom Kodžoman iznijeli su najprije odvjetnik Vinko Radovani, koji zastupa Marina Brbića, a potom i Jadran Franceschi, odvjetnik Alojzija Šuprahe. I jedna i druga strana ostale su kod svojih zahtjeva. Okrivljeni Šupraha i dalje tvrdi kako nije udario Brbića, dok predsjednik Hajduka tvrdi suprotno.

Podsjetimo, riječ je o incidentu koji se dogodio neposredno nakon odigravanja finala juniorskog Kupa između Hajduka i Splita pred stadionom u Dugopolju. Tada je Šupraha, pod utjecajem alkohola presreo automobil predsjednika Hajduka te ga napao. Šupraha tvrdi kako je sve ostalo na riječima, no Brbića su okrvavljenoga uha odveli u splitsku bolnicu, gdje mu je ukazana prva pomoć, a Šuprahu u pritvor, gdje je zadržan do otrježnjenja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Enterprajz1 13.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Josip Prnjak 13.10.2014.

    pijan sudio i ničega se nesječa .Treba li još kakav dokaz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare