To je to što me zanima!

Brekalo je zabio prvijenac za Wolfsburg u remiju s Mainzom

Prvi gol u dresu Wolfsburga zabio je Josip Brekalo u prvoj utakmici pod vodstvom novog trenera Brune Labbadije. "Vukovi" su remizirali kod Mainza 1-1 i ostali dva boda iznad zone ispadanja
Vidi originalni članak

Josip Brekalo zabio je prvijenac u dresu Wolfsburga u remiju 1-1 na gostovanju kod Mainza u 24. kolu Bundeslige.

Brekalo je zabio već u šestoj minuti igre. Čekao je ubačaj Williama na desetak metara od gola, a iako se najprije okliznuo, uspio se snaći i doći do lopte te ju je zakucao pod gredu.

Bod Mainzu je donio Muto u 44. minuti, a strijelac je samo četiri minute ranije u igri zamijenio ozlijeđenog Berggreena.

Ovo je bila prva utakmica novog trenera Wolfsburga, Brune Labbadije, a sudeći po premijeri - Brekalo bi kod njega mogao imati veliku minutažu i važnu ulogu. Bivši dinamovac je kod bivšeg trenera Martina Schmidta oscilirao s minutažom, a u posljednjem susretu protiv Bayerna nije bio ni na klupi. U petak je dobio 83 minute na terenu.

Podsjetimo, Brekalo se u Wolfsburg vratio u siječnju nakon što je jednu godinu proveo na posudbi u Stuttgartu. Ovo mu je bio prvijenac u Wolfsburgu, ali ne i u Bundesligi jer je jednom u najelitnijem natjecanju u Njemačkoj zabio u dresu Stuttgarta.

Wolfsburg je 14. s 25 osvojenih bodova, a Mainz ima bod manje i na 15. je poziciji.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • mandrillost 24.02.2018.

    Odmah u repku,jer za reprezentaciju nije...al u repku odmah!

  • sportas305 24.02.2018.

    Bravo mali,odlična utakmica ,bio si najbolji,šteta za one dvije šanse što si namjestio Guilavoguiu i Malliju nisu ušle,ali nema veze.Samo tako nastavi.

  • Iskrivljena antena 23.02.2018.

    Nije da hvalim Brekala ali ovakav gol ni penaldo nije zabio u cijeloj karijeri što je sam dokaz koliko je boljih igračla od CR7 da ne spominjem Mesija, Suareza i Savića

Komentiraj...
Vidi sve komentare