To je to što me zanima!

Brekalo zabio iz slobodnjaka, Kovač je izgubio od Bayerna

Mladi hrvatski reprezentativac Josip Brekalo zabio je počasni pogodak iz slobodnjaka za Wolfsburg u porazu protiv davljenika Hamburga (1-3), dok je Niko Kovač teško poražen od svog budućeg kluba...
Vidi originalni članak

Dva kola prije kraja prvenstva, Niko Kovač je s Eintrachtom poražen 4:1 kod novog starog prvaka Njemačke te budućeg kluba bivšeg hrvatskog izbornika, Bayerna.

Poveli su Bavarci u 43. minuti golom Niklasa Dorscha, 20-godišnjaka koji je zabio u debiju u Bundesligi. Iako su gosti iz Frankfurta imali više udraca na gol, nisu uspjeli doći do izjednjačenja, a u 76. minuti, Wagner je na asistenciju Rudyja zabio za 2:0. Nadu gostima dvije minute kasnije vraća Haller, međutim pitanje pobjednika u 87. minuti riješio je Rafinha, dok je Süle u 90. minuti postavio konačan rezultat.

Pobjedom 3:1 kod Wolfsburga, nadu za ostanak produžio je i Hamburg. Jedini gol za vukove zabio je Josip Brekalo u 78. minuti s 25 metara. Bivši igrač Dinama je lukavo pucao po podu u golmanovi stranu, što je iznenadilo vratara gostiju. Za HSV su zabili Wood, Holtby i Waldschmidt. Brekalu je ovo drugi pogodak u ovoj sezoni Bundeslige, a jedan je zabio u dresu Stuttgarta. 

Iako je gotovo cijeli susret igrao s igračem manje, Schalke je remizirao 1:1 s Borussijom Moenchengladbach. U 12. minuti isključen je Bentaleb, a gosti su golom Raffaela poveli u 32. minuti. Očekivalo se kako će Borussia kontrolirati igru i doći do povećanja prednosti, no šokirao ih je gol Caligiurija u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Kasnije se ispostavilo da je Caligiuri tim golom postavio konačan rezultat. Marko Pjaca nije ulazio u igru.

Freiburg je na domaćem terenu s 3:2 pobijedio Koln i došao do važnih bodova u borbi za ostanak. Poveli su domaćini u golom Petersena u 14. minuti, a isti je igrač zabio i za 2:0. Domaćine je pred kraj utakmice s dva gola šokirao Bittencourt, ali su zahvaljujući golu Holera u 92. minuti došli do pobjede.

Hertha je u Berlinu gubila 2:0 od Augsburga, ali je golovima Ibiševića i Selkea došla do boda. Za goste su zabijali Gregoritsch i Cordova.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ACM_1899 28.04.2018.

    Kovač je prije nekoliko utakmica bio u LP, sada je to sve upropašteno tek tako.

  • misterznanje 28.04.2018.

    stigo stručnjak,a kad ono ćorak

  • kylianmbappe 28.04.2018.

    Ovo je brekalu treći gol u bundesligi,a ne drugi kako ste napisali

Komentiraj...
Vidi sve komentare