To je to što me zanima!

"Breme favorita bilo nam je kao mač nad glavom"

Nije lako igrati kad svi očekuju laganu pobjedu, to nam je bio kao mač nad glavom. Bili smo oprezni, profesionalni i zasluženo prošli, rekao je Ančić
Vidi originalni članak

Nakon osiguranog četvrtfinala Davis Cupa Mario Ančić i Marin Čilić zagrljeni su došli na novinsku konferenciju. Naši tenisači pohvalili su publiku u Poreču i naglasili kako je ozračje u reprezentaciji sjajno.
- Nikad nije lako igrati kad svi od vas očekuju pobjedu u dva dana, to nam je bilo kao mač nad glavom. U ogled parova ušli smo oprezno i od početka vršili pritisak na njihov servis. U trećem setu smo malo pali, no u četvrtom setu smo nastavili kao prije i priveli meč kraju na najljepši način - rekao je Mario Ančić, kojem na pressici nije 'silazio' osmijeh s lica.
- Sve je bilo prema planu, maksimalno smo ušli u sve mečeve i zasluženo prošli dalje. Svojom kvalitetom došli smo do pobjede - dodao je Marin Čilić, kojji bi protiv Amerikanaca najradije igrao na zemlji.
Sutra Hrvatskoj preostaju dva "revijalna" meča, a igrat će ih Roko Karanušić i Ivo Karlović. U Poreču se tome ne pridaje toliko pažnje, sve je usmjereno na sljedećeg protivnika, a to će vjerojatno biti SAD.
- Naša kvaliteta je što možemo igrati na zemlji i u dvorani, a to nije slučaj sa reprezentacijom SAD-a. Još ćemo razmisliti i dogovoriti se na kojoj podlozi i gdje igrati - rekao je Goran Prpić, koji je po prvi je put kao izbornik u četvrtfinalu Davis cupa.
Izbornik i igrači nisu još željeli pričali o gradu u kojem ćemo ugostiti protivnike u četvrtfinalu. Pobjedom nad Čileom Hrvatska je prva osigurala četvrtfinale Davis cupa te ujedno osigurala ostanak u Svjetskoj skupini tog natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare