To je to što me zanima!

Brezni: Ne postoji propis koji bi sad krojio završnicu naših liga

Sve je to čista improvizacija. Znači, ne postoji propisano koliko bi se kola trebalo odigrati da prvenstvo bude regularno. Kao što je slučaj recimo kod pojedinih utakmica, rekao nam je Josip Brezni
Vidi originalni članak

Odgođena su dva kola, prvenstvo bi se trebalo nastaviti utakmicama od 3. do 5. travnja, rekao nam je Josip Brezni, povjerenik za natjecanje Prve HNL. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Talijani pišu kako bi se u Serie A mogao igrati play off za naslov prvaka, Ligu prvaka i ostanak u ligi. No, nema nikakvih propisa.

- Kod nas ne postoji propis koji bi sad krojio završnicu liga - rekao je Brezni i nastavio:

- Sve je to čista improvizacija. Znači, ne postoji propisano koliko bi se kola trebalo odigrati da prvenstvo bude regularno. Kao što je slučaj recimo kod utakmica da se smatra regularnom ako se odigra 80 posto vremena. Odgodili smo dva kola, a pametniji ćemo biti u utorak. Ključan će biti sastanak Uefe s predstavnicima saveza. Ako se odgodi Euro, onda ćemo imati više vremena za završnicu naše prve lige koja ja trebala završiti 17. svibnja. Imat ćemo još 15 ili više dana da završimo prvenstvo.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • POTPEC 13.03.2020.

    Pa o čemu pričamo. Radnik svaki dan mora ići na posa i raditi osam sati. I igrači su u jednu ruku radnici. Klubovi imaju dovoljno igraća da ih po utakmici mogu minjati polovicu... Pa ako triba nek se utakmice odigraju svaki drugi dan do kraja prvenstva. Ali prvenstveno jedino odigrano prvenstvo je pravilno.

  • 13.03.2020.

    Tak i tak Dinamo je prvi,igralo se do kraja ili ne

  • budalenko 13.03.2020.

    Ma ponistit prvenstvo ili po trenutnom stanju ga odluciti

Komentiraj...
Vidi sve komentare