To je to što me zanima!

Brezovec nakon dogovora ipak ostaje kapetan Varaždina

Josip Brezovec je posljednjih nekoliko dana pregovarao s Hajdukom, ali je nakon nagovaranja predsjednika Zlatka Horvata ipak odlučio ostati u matičnom klubu
Vidi originalni članak

Josip Brezovec bez obzira na neisplaćene dugove ostaje u Varaždinu. Prije nekoliko dana izjavio je da postoji mogućnost ostanka, ali su se na vidiku ukazale neke nove prilike. Hajduk je bio vrlo zainteresiran, no čelnici Hajduka zakasnili su s telefonskim pozivom, a Brezovec se umorio od čekanja.


- Da, Hajduk je bio u pitanju. Nije da nisam bio blizu potpisa za Splićane, no u razgovoru s predsjednikom Varaždina Zlatkom Horvatom zajedno smo došli do zaključka da je najkorektnije i najkorisnije da ostanem do zime - kazao je Brezovec za Sportske novosti, a potom demantirao da je novi dogovor 'podmazan' s 30 tisuća eura.


Ipak mu je za sada, kako naglašava, najvažnije ostati u sredini koja ima pozitivno ozračje i u tome želi još malo uživati. Uz to, klub mu je omogućio i osiguranje stambenog pitanja. Nakon zime ipak planira napustiti klub, za sada ostaju ponude iz Turske i Njemačke, a poglavlje s Hajdukom definitivno je zatvorio.



HORVAT GA NAMJERAVA PUSTITI



Predsjednik kluba zadovoljan je nagodbom, te kaže kako je Brezovec sjajan dečko i da je naposlijetku ipak prevladala njegova ljubav za klubom. Zbog toga namjeravaju biti korektni u zimskom prijelaznom roku i pustiti ga iz kluba ako se ukaže prilika. Za svog najboljeg igrača tražit će odštetu između 500 i 600 tisuća eura.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare