To je to što me zanima!

Briatore Piquetu naredio izlijetanje zbog Alonsa?!

U svijetu Formule 1 kruže glasine po kojima je šef Renaulta zatražio od Nelsona Piqueta da udari u zaštitni zid i namjerno uspori utrku
Vidi originalni članak

Šef Renaulta u Formuli 1 Flavio Briatore sumnjiči se da je Piquetu naredio izlijetanje sa staze u Singapuru ne bi li tako izazvao izlazak sigurnosnog vozila na stazu. Od “safety-cara” je najviše profitirao Fernando Alonso, kasniji pobjednik. U trenutku 'nesreće' Španjolac je bio na 15. mjestu, a ado kraja se uspio probiti na samo čelo i doći do prve pobjede nakon godinu dana.
- Ovdje se radi samo o glasinama, ali svakako ćemo ispitati koliko istine ima u tome - najavili su iz FIA-e. Dokažu li krivnju Renaulta, izbit će veliki skandal, u to nema nikakve sumnje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • entoni 30.09.2008.

    Možda, možda, ipak ne vjerujem.

  • marq.fcb 30.09.2008.

    ne kažm da mu je rekao da se zabije u zid, ali okolnosti su sumnjive...

  • čiča555 30.09.2008.

    Ovo je teorija koju je, istina sramežljivo, zapodjenuo i Blažičko još za vrijeme prijenosa no čisto sumnjam da bi se ljudina kao što je Brijatore poslužio takvom smicalicom. Istina je da je sve izgledalo kao predobro iscenirano no isto tako je bilo i očekivano da će Piquet prije svih u boks.Bude li se ovo našlo pred sucima, baš me zanima kak će se rasplesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare