To je to što me zanima!

Primili smo 38 golova, a Slavko Goluža ne brine: Nema razloga

U posljednjoj provjeri uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Španjolsku hrvatski rukometaši izgubili su u Umagu od Norveške 38-35. Čupić je zabio čak 12 golova
Vidi originalni članak

U posljednjoj provjeri uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Španjolsku hrvatski rukometaši u Umagu su izgubili od Norveške 38-35.

Za razliku od utakmice istih protivnika u nedjelju, koju je Hrvatska pobijedila 37-36, Slavko Goluža ovog puta poštedio je samo Zlatka Horvata i Blaženka Lackovića.

Nakon poštede u nedjelju, u ponedjeljak su se u momčadi našli Vori, Duvnjak i Bičanić, koji su uz Alilovića na golu, Čupića i Štrleka na krilu, te Kopljara u vanjskoj liniji započeli susret.

U prvom poluvremenu opet obrane nisu funkcionirale i bilo je čestih izmjena u vodstvu, ali nijedna reprezentacija nije imala više od dva gola prednosti.

Na odmor smo otišli s dva gola zaostatka (20-18).

Nastavak utakmice otvorili smo vrlo loše, što su Norvežani iskoristili i otišli na osam golova prednosti (30-22) u 41. minuti.

Hrvatska je nakon toga zaigrala ipak bolje i u 50. minuti mogli smo doći na samo minus dva, ali nismo to iskoristili. Iz kontre su Norvežani zabili preko Ramba za 34-30 i osigurali si mirniju završnicu susreta.

Na kraju je Norveška apsolutno zasluženo pobijedila 38-35.

Najbolji pojedinac susreta bio je Ivan Čupić s 12 golova. Kod Norveške najviše je zabio Espen Lie Hansen, devet golova.

Bila je ovo posljednja provjera izabranika Slavka Goluže uoči odlaska u Španjolsku, gdje putuju u srijedu.

- Nema mjesta zabrinutosti. Jako smo dobro trenirali ovih dana i uvjeren sam da će nam se taj trud vratiti na svjetskom prvenstvu. Da ne bude zabune bilo je stvari na ove dvije utakmice koje moramo popraviti. To je u prvom redu igra u obrani. No, obranu smo tek počeli uigravati na ovim završnim pripremama. Svoju pravu obranu igrali smo nekoliko minuta pa ste vidjeli kako smo za pet minuta smanjili razliku - rekao je Goluža za Večernji list.

Prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igramo u subotu, a protivnik je Australija.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • krabat 10.01.2013.

    Goluza,ne vidi problem.Rukometni sljepac ili samo dupe uvlakac.Ni jedno ni drugo nije dobro za Hrvatski rukomet.

  • veron 10.01.2013.

    Goluža se ne brine jer na SP-u će biti i više golova u našoj mreži...on je s ovim zadovoljan...

  • zkovac89 09.01.2013.

    neču gledati ovo SP jel mi se gadi Goluža svaka čast igračima

Komentiraj...
Vidi sve komentare