To je to što me zanima!

Briljantni Ivan Rakitić: Jedini je Barcin igrač u momčadi kola

U obrani je bio odličan, imao je dvije oduzete lopte uz dva ključna dodavanja za gol, a 'letio' je po cijelom terenu. Bio je precizan i siguran u dodavanjima te je zabio jedini gol Barce
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je zaista sjajnu utakmicu u derbiju Barcelone protiv Atletico Madrida. Ne samo da je zabio jedini gol španjolskog prvaka, nego je igrao odlično u oba smjera.

U obrani je bio odličan, imao je dvije oduzete lopte uz dva ključna dodavanja za gol, a 'letio' je po cijelom terenu. Bio je precizan i siguran u dodavanjima, a rijetko je tko na utakmici prošao Diega Godina. Raketa mu je loptu provukao kroz noge i sjajno se našao u prilici za gol, no odlučio se na proigravanje i akcija je propala. Da se odlučio pucati, možda bi bio apsolutni heroj svoje momčadi.

Sve to donijelo mu je epitet najboljeg Barcinog igrača na utakmici, a portal Goal svrstao ga je u najboljih 11 petog kola španjolske Primere. Raketa se našao u društvu Asenja, Malla, Savića, Laportea, Mercada, Triguerosa, Raula Garcije, Gabriela, En-Nesyrija i Williana Josea.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Cules 23.09.2016.

    stvarno mi nije jasno kako Iniesta nije u momčadi kola?

  • ILR 23.09.2016.

    Mile Kitic i Rakitic....dva velika prijatelja i dvije legende!!!

  • Pobotchnick Leeyoobo 23.09.2016.

    ko je njemu razbio prozor na apartmanu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare