To je to što me zanima!

Briljantni United! Mourinhov stroj razbio Bilićev West Ham

Na Old Traffordu su izabranici Josea Mourinha svladali Bilićeve čekićare s 4:0, a tijekom gotovo cijelog susreta su ugodno kontrolirali situaciju na terenu
Vidi originalni članak

Manchester United je napravio ono što Manchester United zna najbolje, a to je uzeti sva tri boda na otvorenju premierligaške sezone. Uspjelo im je to do današnjeg susreta s West Hamom čak 16 puta po čemu su najuspješniji u Engleskoj, a sada su dodali i 17 pobjedu.

Na Old Traffordu su izabranici Josea Mourinha svladali Bilićeve West Ham s 4:0, a tijekom gotovo cijelog susreta su ugodno kontrolirali situaciju na terenu, rijetko dozvolivši gostima da im zaprijete iako su domaćini dosta letargično krenuli. 

Prvi puta su stvorili priliku u 18. minuti kada je Matin udarac obranio Hart. Lopta se ponovno odbila do Španjolca koji je u sredini kaznenog prostora pokušao uposliti Lukakua, ali sve je ostalo na pokušaju jer se Belgijac nije uspio izboriti za udarac s obzirom na to da je pažnja West Hamove obrane u potpunosti bila usmjerena na njega. 

Isto se ne može reći za 33. minutu kada je United poveo. Obiangovo je dodavanje spriječio Matić u polovici čekićara pa se lopta na lijevoj strani odbila do Rashforda, a on je nevjerojatnom brzinom stigao do protivničkog kaznenog prostora i iza leđa Reida proigrao Lukakua koji je iskoristio priliku, zabio u prvi kut Harta i lopta je od stative ušla u mrežu. 

Probudila se tek Bilićeva momčad u 45. minuti kada je konačno zaposlen bio i De Gea. Kombinirali su gosti na rubu Unitedovog šesnaesterca nakon čega je Fernandes uputio udarac, ali njegov je pokušaj s lakoćom odbio španjolski vratar. Slabo je West Ham izgledao u prvom poluvremenu, ali Bilić se u nastavku nije odlučio na promjene, a United je u 52. minuti poveo 2:0. 

Mkhitaryan je s lijeve strane iz slobodno udarca uputio kirurški precizan centaršut i najbolje se snašao još jednom Lukaku koji se vinuo zrakom, ispred Masuakua, i zabio gol glavom pored nemoćnog Harta. Pokušali su se čekićari vratiti već sedam minuta kasnije kada je Arnautović pogodio gornji dio prečke glavom.

Sjajni Rashford je do kraja susreta pogodio i stativu, pa uskoro zamijenjen za Martiala, a Blindov pokušaj je završio tik uz vratnicu koju minutu poslije. Zatim je u 87. minuti rezultat povisio Martial. Pogba je kombinirao s Mkhitaryanom, nakon čega je Armenac potpuno neometan gurnuo loptu za Francuza, a on je rutinski odradio posao i svladao Harta s otrpilike 11 metara. 

Konačni je rezultat postavljen u 90. minuti kada se i Pogba upisao u listu strijelaca. Odlično je veznjak pogodio s 20 metara, a iako je udarac više išao prema sredini gola nego u stranu, vratar West Hama ga nije uspio obraniti i Bilićeva momčad je deklasirana na Old Traffordu. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • ikik_1 14.08.2017.

    Dobra tekma, iznenadio me Matic koji je odigrao maestralnu tekmu.

  • blue_devil006 13.08.2017.

    Žao mi Bilića ali toooooooooooooo!! GGMU

  • hrv_991 13.08.2017.

    Obiang-Fernandes-Noble sta trazit sa takvim veznim redom. Taj Obiang nebi mogo igrat ni u hnl. Bilic ocigledno nezna, kad ne vidi da neki igraci nisu sposebni, masuako takode. Neznam gdje nade takve igrace!

Komentiraj...
Vidi sve komentare