Obavijesti

Sport

Komentari 68

Briljantni United! Mourinhov stroj razbio Bilićev West Ham

Briljantni United! Mourinhov stroj razbio Bilićev West Ham
1

Na Old Traffordu su izabranici Josea Mourinha svladali Bilićeve čekićare s 4:0, a tijekom gotovo cijelog susreta su ugodno kontrolirali situaciju na terenu

VIDEO

Manchester United je napravio ono što Manchester United zna najbolje, a to je uzeti sva tri boda na otvorenju premierligaške sezone. Uspjelo im je to do današnjeg susreta s West Hamom čak 16 puta po čemu su najuspješniji u Engleskoj, a sada su dodali i 17 pobjedu.

Na Old Traffordu su izabranici Josea Mourinha svladali Bilićeve West Ham s 4:0, a tijekom gotovo cijelog susreta su ugodno kontrolirali situaciju na terenu, rijetko dozvolivši gostima da im zaprijete iako su domaćini dosta letargično krenuli. 

Prvi puta su stvorili priliku u 18. minuti kada je Matin udarac obranio Hart. Lopta se ponovno odbila do Španjolca koji je u sredini kaznenog prostora pokušao uposliti Lukakua, ali sve je ostalo na pokušaju jer se Belgijac nije uspio izboriti za udarac s obzirom na to da je pažnja West Hamove obrane u potpunosti bila usmjerena na njega. 

Isto se ne može reći za 33. minutu kada je United poveo. Obiangovo je dodavanje spriječio Matić u polovici čekićara pa se lopta na lijevoj strani odbila do Rashforda, a on je nevjerojatnom brzinom stigao do protivničkog kaznenog prostora i iza leđa Reida proigrao Lukakua koji je iskoristio priliku, zabio u prvi kut Harta i lopta je od stative ušla u mrežu. 

Probudila se tek Bilićeva momčad u 45. minuti kada je konačno zaposlen bio i De Gea. Kombinirali su gosti na rubu Unitedovog šesnaesterca nakon čega je Fernandes uputio udarac, ali njegov je pokušaj s lakoćom odbio španjolski vratar. Slabo je West Ham izgledao u prvom poluvremenu, ali Bilić se u nastavku nije odlučio na promjene, a United je u 52. minuti poveo 2:0. 

Mkhitaryan je s lijeve strane iz slobodno udarca uputio kirurški precizan centaršut i najbolje se snašao još jednom Lukaku koji se vinuo zrakom, ispred Masuakua, i zabio gol glavom pored nemoćnog Harta. Pokušali su se čekićari vratiti već sedam minuta kasnije kada je Arnautović pogodio gornji dio prečke glavom.

Sjajni Rashford je do kraja susreta pogodio i stativu, pa uskoro zamijenjen za Martiala, a Blindov pokušaj je završio tik uz vratnicu koju minutu poslije. Zatim je u 87. minuti rezultat povisio Martial. Pogba je kombinirao s Mkhitaryanom, nakon čega je Armenac potpuno neometan gurnuo loptu za Francuza, a on je rutinski odradio posao i svladao Harta s otrpilike 11 metara. 

Konačni je rezultat postavljen u 90. minuti kada se i Pogba upisao u listu strijelaca. Odlično je veznjak pogodio s 20 metara, a iako je udarac više išao prema sredini gola nego u stranu, vratar West Hama ga nije uspio obraniti i Bilićeva momčad je deklasirana na Old Traffordu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica