To je to što me zanima!

Britanci bijesni: Nogometašica odvela djevojku na Maldive

Usred pandemije korona virusa, nogometašica West Hama Alisha Lehmann odlučila je s partnericom otići na Maldive kako bi proslavile njezin rođendan. Obje su se našle na meti kritika britanskih medija
Vidi originalni članak

Nogometašica West Hama Alisha Lehmann (21) trenutno se nalazi na Maldivima s partnericom Ramonom Bachmann. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nogometašica Mia Kalašić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djevojke očigledno nije spriječila kriza pandemije korona virusa te su se povodom Ramoninog rođendana zaputile na Maldive. 

Cijeli svijet bori se protiv Covid-19, iz Engleske stižu informacije o mutiranju virusa, a nogometašica West Hama odlučila je djevojku počastiti egzotičnim putovanjem za proslavu 30. rođendana.

Umjesto da Lehmann ostane u gradu kako i preporuke nadležnih nalažu, zaljubljene partnerice zanemarile su krizu i otputovale. Većina država zabranila je dolazak letova iz Velike Britanije, ali su djevojke očigledno pronašle način za bijeg.

S obzirom na to da švicarska reprezentativka Ramona Bachmann (30) igra za francuskog prvoligaša PSG, veći dio godine ne mogu provoditi zajedno osim kada su suigračice u reprezentaciji. Zato svaki trenutak vremena koriste kako bi mogle biti zajedno, ali to ipak nije opravdanje. 

Preporuke izričito napominju da se država ne napušta, a Lehmann bi posjetu Maldivima jedino mogla opravdati ako dokaže da se radi o poslovnom putu koji nije mogao biti odgođen.

Ženski nogomet u Engleskoj neće se igrati do 9. siječnja, a posljednju utakmicu West Hama nije igrala jer je odgođena zbog korona virusa stoga ne čudi što se Alisha opustila.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MateCro 26.12.2020.

    Dobraaa

  • BoboNovi 26.12.2020.

    Za sve te LBQĐŽNJ gluposti su krivi novinari jer da oni ne objavljuju takve svari ja nebi znao ni da postoje,a oni se nebi svim silama gurali u medije.

  • Superheroj s Podunavlja 26.12.2020.

    Podrška LBGTQ+ paru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare