To je to što me zanima!

Britanci o našem dresu: Čudan je, jedno od većih razočaranja

Hrvatske 'kockice' dobile su 'facelift', ali nema ih na poleđini. Čudno to nekako izgleda. Gostujuća varaijanta je malo atraktivnija, ali nedostaje joj tradicionalne kraljevske plave boje, piše Daily Mail
Vidi originalni članak

Jedno od ranih razočaranja uoči Svjetskog prvenstva, piše britanski Daily Mail analizirajući izgled hrvatskog dresa u Rusiji.

U tekstu u kojem su Britanci ocijenili dresove svih reprezentacija koje će igrati u Rusiji, hrvatski dres dobio je poprilično loše ocjene.

Prva garnitura, nadaleko poznata po 'kockicama', dobila je 6/10, dok je gostujuća varijanta dresa dobila 7/10. Britanci zamjeraju Nikeu što u prvoj varijanti nije stavio 'kockice' i na poleđinu dresa, a ne sviđa im se baš ni gostujuća verzija.

- Hrvatske 'kockice' dobile su 'facelift', ali nema ih na poleđini. Čudno to nekako izgleda. Gostujuća varaijanta je malo atraktivnija, ali nedostaje joj tradicionalne kraljevske plave boje - piše Daily Mail.

Svaka je garnitura dobila posebnu ocjenu, najbolje su prošli francuski i peruanski dresovi (ukupna ocjena 17), najslabije ocijenjen dres je onaj Saudijske Arabije koji je dobio ukupnu ocjenu 7.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 184

  • Mark1_1 20.06.2018.

    Većina dresova je očajno dizajnirano. Nema stila, nema originalnosti, nema ideja... Samo se recikliraju iz godine u godinu u zadnje vrijeme. Tražiti nove dizajnere, nema druge.

  • Čiča_Gliša 18.06.2018.

    Javili se pravi! Njihovi dresovi su potpuno beli, kaj imaju pričat. ko još ima orginalne dresove poput naših, niko!

  • ferdoperdo 12.06.2018.

    Bitno da mi imamo crni ustaski dres hhh

Komentiraj...
Vidi sve komentare