To je to što me zanima!

Brižni Mou poslao je svom Roju bananu za vrijeme bitnog meča

Često se događa da se ovo rijetko viđa, rekao bi jedan naš proslavljeni nogometaš na situaciju u kojoj Jose Mourinho za vrijeme utakmice šalje svom igraču Roju - bananu. Da dobije energije...
Vidi originalni članak

Manchester United teškom je mukom izbacio ruski Rostov u osmini finala Europske lige. Momčad Josea Mourinha pobijedila je na Old Traffordu 1-0 golom Juana Mate iz 70. minute, a na utakmici se dogodio bizaran detalj.

Često se događa da se ovo rijetko viđa, rekao bi jedan naš proslavljeni nogometaš.

VIDEO

Naime, brižni Jose poslao je preko Ashleya Younga bananu Marcosu Roju. Young, koji se zagrijavao uz aut liniju, uzeo je bananu koju je ogulio portugalski menadžer 'crvenih vragova' i proslijedio ju do argentinskog braniča.

- Ta situacija uopće nije smiješna, moramo poštovati igračevu fizičku situaciju - rekao je Mou poslije utakmice. Čini se da je Roju pozlilo od gladi ili manjka energije i hitno mu je trebala nadopuna.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Mercedes s klasa 17.03.2017.

    Rasizam prema nama bijelcima ;)

  • lirika akiril 17.03.2017.

    odvratan smrdljivi klub sa najodvratnijim trenerom

  • čoviksjuga 17.03.2017.

    Pa što je ovo...i što se "nalazilo" u banani ?? Kad idući put protivnički navijači bace par banana njegovim igračima da im podignu energiju, onda će to biti skandal ! Nevjerojatno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare