To je to što me zanima!

Brkljača odlazi, J. Vranješ ponovno nadomak Hajduka

Meni se ne nigdje ne žuri iz Hajduka, no ukoliko nisam u prvom planu, ipak bi želio otići, kaže mladi Brkljača. U Hajduku u igru ulazi s klupe
Vidi originalni članak

Sibir iz Novosibirska zainteresiran je za Hajdukova veznjaka Marija Brkljaču koga bi u nastavku prvenstva volio vidjeti u svojim redovima. Sibir je četrnaesti na ljestvici ruskog prvenstva s osam bodova koliko imaju i petnaesti Krylya Sovetov i posljednji Saturn, te se podhitno žele pojačati kako bi izbjegli ispadanje iz lige. Ruski skauti Marija su pratili tijekom pripremne utakmice protiv Šangaja, ponudili mu godinu posudbe, no nije želio prihvatiti.
- U obzir dolazi otkup ugovora, što su Rusi prihvatili i poslali službenu ponudu Hajduku - rekao je Brkljača i dodao kako još uvijek čeka odgovor čelnika Hajduka.
- Meni se ne nigdje ne žuri iz Hajduka, no ukoliko nisam u prvom planu, ipak bi želio otići. Raspitao sam se kod Hrvoja Vejića koji me upozorio na velike udaljenosti i teška putovanja po Rusiji, no što je tu je.
- Nogometna karijera je kratka i moram nešto zaraditi - kazao je Brkljača koji je prošlu sezonu proveo u talijanskom Cagliariju, nakon čega s vratio u Hajduk. U dva početna ogleda protiv HSV-a i Dinama u prvom planu su bili Srđan Andrić i Ljubičić, a Brkljača je ulazio s klupe.
Iz Hajduka nema službenog stava oko spomenutog transfera. Predsjednik Svaguša u kratkom telefonskom razgovoru rekao samo nam je rekao:
- Puno igrača otišlo i nećemo dalje slabiti momčad. Zašto bi ga sad pustili kad se digao i počinje sve bolje igrati? - pita se Svaguša.
VRANJEŠ PONOVNO PRED VRATIMA HAJDUKA
Ukoliko Brkljača ode u Sibir Hajduk će ponovno stupiti u pregovore s Werderom te opet pokušati angažirati bivšeg hrvatskog reprezentativca Juricu Vranješa. Hajduk je želio Vranješa zimus, no bio mu je preskup pa ga je Werder poslao na šest mjeseci u turski Genclerbirligi. Vranješa ugovor s Werderom veže još godinu dana, a ukoliko Hajduk pusti Brkljaču tim bi novcem ponovo pokušao dovesti Vranješa u Split.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mrlinjo 19.07.2010.

    kakav vranjes??????????????????????? dajte djeci hajdukovoj da igraju

  • SmackThat 19.07.2010.

    Ne znam šta se njemu dogodilo, ali on je bio jedno vrijeme najbolji igrač Zagreba i jedan od večih potencijala u HNL-u, posebno na zadnjem veznom!

  • astonvilla 19.07.2010.

    Ja sam dinamovac,al poručujem hajdukovcima,kakav Vranješ,pa imate svoje mlade dečke koji su puno bolji....nemojte sjebat stvar,kak ste sjebali sa Tičinovićem,a mali Tomasov sjedi nonstop na klupi...katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare