To je to što me zanima!

'Brkude' nastavljaju niz: Bez problema s Nijemcima

Lakom i uvjerljivom pobjedom 13-5 vaterpolisti su došli i do trećeg slavlja i prve tri utakmice. Ovoga puta neizvjesnost je potrajala samo koju minutu
Vidi originalni članak

Obrijat ćemo se kad izgubimo prvu utakmicu na Olimpijskim igrama, najavili su naši vaterpolisti prije puta u Peking. Tri utakmice su iza njih, a Bošković, Smodlaka, Vićan i društvo još izgledaju kao istočnonjemački sportaši iz sredine sedamdesetih.
Bio je to klasični nokaut. Rudićevi brkati momci odradili su dobar jutarni trening, a sparnig-partneri Nijemci pošteno su nadrapali.
- Napravili smo što smo trebali. Igrali smo dobro, vrlo dobar presing, iznimno smo bili koncentrirani - govori Rudić.
Ovakva demonstracija snage najprije protiv Srba, a sas protiv Nijemaca, potiče rasprave da Hrvatima u Pekingu nitko ništa ne može. Izbornik Rudić ne voli takve razgovore.
- Naša igra, disciplina i uvjerljive pobjede dižu samopouzdanje. Za dva dana protiv Amerikanaca neće biti tako lako. Znam da su bolji od Njemačke - rekao je Rudić.
- Nismo se nadali da će nam sve tako lako polaziti za rukom. Sve je bilo izvrsno, a osobito obrana od koje sve započinje - kazao je Mile Smodlaka iznanađen podatkom da su on i dečki imali stopostotnu realizaciju igrača više u bazenu - pet od pet. Nijemci su čak deset puta imali igrača više, a poentirali samo dva puta...
- Prava je rijetkost stopostotan učinak sa čovjekom više. Dobri smo, dobri - dodao je Smodlaka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ivan92 14.08.2008.

    Svaka čast barakude!!! Pokazali ste da imate sce i da ga ostavljate u bazenu!!! IDEMO PO ZLATO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

  • Sara 1 14.08.2008.

    nadam se da se neće obijati do kraja OI-ja! :-)

  • Ferenc16 14.08.2008.

    normalno da je zlato bitno po to smo i došli i tak se moramo ponašati jednostavno moćno i nepobjedivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare