To je to što me zanima!

Brođani spremni za Mandžu: I Škoro će pjevati 'Super Mariju'

Pozivamo građane na pozitivno ponašanje, da u oduševljenju ne koriste pirotehnička sredstva, te da časno dočekaju omiljenog reprezentativca, priopćila je PU brodsko-posavska
Vidi originalni članak

Slavonski Brod u srijedu navečer, na Korzu, dočekuje svog srebrnog Vatrenog Marija Mandžukića, pa tamošnja policija poziva građane da na doček dođu pješice, ili osiguranim javnim prijevozom, te da ne koriste pirotehniku.

VATRENI NAPRAVILI ŠOU Čudesne fotke! Najbolji trenuci spektakularnog dočeka u Zadru

- Pozivamo sve građane koji će doći na Korzo, na pozitivno ponašanje, da u oduševljenju ne koriste pirotehnička sredstva, te da časno dočekaju omiljenog reprezentativca - priopćila je u srijedu PU brodsko-posavska.

Napominje da će policijski službenici osiguravati trasu kretanja hrvatskog reprezentativca te neće tolerirati remećenje javnog reda i mira, niti bilo kakva kažnjiva ponašanja.

BRAVO, DANIJELE Domo moj, kamo ćeš?! Suba je spasio Vidu teškog pada s busa

Grad Slavonski Brod objavio je da na dočeku očekuje velik broj Brođana i građana okolnih mjesta i gradova, pa je omogućio parkiranje automobila i autobusa na parkiralištu iza Doma zdravlja na Plavom Polju, osigurao besplatan prijevoz građanima do Trga Ivana Brlić-Mažuranić te posebnu regulaciju prometa u centru grada.

NEZAUSTAVLJIVI RATNIK Ironman Mario Mandžukić: Na testiranjima je rasturio baš sve

Na glavnom gradskom Trgu Ivane Brlić-Mažuranić, gradskom Korzu, u Slavonskom Brodu od 17 sati, i prije, pa nadalje bit će sveopće veselje, kako to samo Brođani i Slavonci mogu i znaju prirediti.   

 

Najveći brodski trg, površinom čak i veći zagrebačkog Jelačićevog trga, i okolne ulice, bit će prepune svih koji žele Mandžu pozdraviti i "vatrenima" zahvaliti za sve divne i radosne trenutke i ponos koji su nam svojom borbenošću, igrom i rezultatima priuštili. 

 

Dolazak na slavonskobrodski glavni gradski trg najavili su navijači iz Vukovara, Vinkovaca, Osijeka, Đakova, Županje, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Okučana, brojnih mjesta susjedne Bosne i Hercegovine, čak i Mađarske, Srbije, svi na jednom mjestu u čast i počast grandioznom uspjehu "vatrenih".

 

Od 17 sati tisuće okupljenih u sveopćem veselju zabavljat će voditelj Luka Bulić i bend Dominik&Co., od 19 sati predviđen je dolazak Marija Mandžukića na glavni gradski trg i središnju pozornicu, u programu će nastupiti i Miroslav Škoro, sve u čast "Super Marija", kojeg je Gradsko vijeće Slavonskog Broda ovih dana službeno proglasilo počasnim građaninom Slavonskog Broda.

 

 

VIDI OVO: 9 fora stvari o Domagoju Vidi!

Idi na 24sata

Komentari 29

  • KALIMERO 18.07.2018.

    Domagoj Vida i Ivan Rakitić su iz male sredine, pa je tako njihov doček bio skromniji. Osijek, kao najbliži grad trebao je ugostiti dvojicu Vatrenih i pokazat kako se dočekuju Vatreni ... no cijela prića je malo drugačija ... Osijek nije organizirao ni gledanje utakmica na glavnom trgu, tek nakon pritisaka je ipak za finale organizirano gledanje utakmice. Ekran stigao iz R.Srpske 😀😀 .. nabrzaka i vlak za doček u Zg organiziran ... što reći vodstvo grada zakazalo. Hočemo Vatrene u Osijeku!!!

  • BernySinara Wesker 18.07.2018.

    neka se samo slavi neka vide strani mediji kako posteno docekat nogometase :)

  • giovanni123 18.07.2018.

    Mandzo zaslužio si ..Hvala Ti i uživaj ..kako je lijepo Hrvati se ujedinili ..Lijepa li si ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare