To je to što me zanima!

Brodić se vratio u Dinamo pa otišao na posudbu: Jako sam sretan, ovo mi je drugi dom...

Devet godina nakon što je kao veliki talent napustio Maksimir Fran Brodić opet je nogometaš Dinama. Doduše, neće odmah zaigrati u modrom dresu, nego ga ostavljaju u Varaždinu
Vidi originalni članak

Zahuktalo se u Maksimiru zadnjeg dana ljetnog prijelaznog roka. Nakon Arijana Ademija (32), u Dinamo se vratio i Fran Brodić (26), devet godina nakon što je naprasno kao veliki talent otišao u Club Brugge.

Doduše, neće još zaigrati za "modre", Sergej Jakirović odlučio ga je zakapariti i do kraja sezone ostaviti na posudbi u Varaždinu, gdje igra fantastično ovo ljeto: šest golova i asistencija u šest utakmica.

- Jako sam sretan zbog povratka u ovaj veliki klub. Za mene je u Dinamu na neki način sve počelo i oduvijek sam Maksimir smatrao svojim drugim domom. Činjenica što me klub odlučio vratiti u svoje redove u mojim najboljim nogometnim godinama potvrda je da se razvijam u dobrom smjeru, ali i motivacija da nastavim s daljnjim radom i trudom kako bih dodatno napredovao. Zahvaljujem svima u klubu što su mi omogućili da se vratim - rekao je Brodić.

U prvom je mandatu u Dinamu odigrao sedam utakmica uz dva gola. Prije Varaždina igrao je i za Royal Antwerp, Roeselare, Cataniju na posudbi iz Bruggea, potom bio bez kluba pa otišao u talijanskog niželigaša Reggio Audace. Preko Kustošije je u jesen 2020. krenuo novi uspon, prvo ga je dovela Gorica, a onda i Varaždin prošlo ljeto.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 09.09.2023.

    Cijena je bila izvješena samo ju je trebalo platiti. Ni Osijek ni Rijeka pa ni Hajduk nemaju toliko pa se nema šta pregovarati zašto ga je Dinamo kupio da nebi ovi ili oni

  • Pra&vica 08.09.2023.

    Brodic je daleko najbolji potez Dinama. Vazno je da ostane zdrav i motiviran u Varazdinu i da sa takvom formom zrelog igraca dodje u maticni klub. Definitivno je u najboljim godinama i sazrio je. Sad je sve na njemu da u glavi ostane sabran i stabilan. A tad mu je samo nebo granica. Vjerujem da je naucio lekciju.

  • Desnooddesno 08.09.2023.

    Prije bi rekao da se vratio u Lokomotivu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare