To je to što me zanima!

Broj 21 i Jarquevo ime na dresovima svih Španjolaca

Španjolska reprezentacija u Skopju će na osobit način odati počast preminulom kapetanu Espanyola. Na komemoraciji je bilo 15.000 ljudi...
Vidi originalni članak

Vijest o Jarqueovoj smrti sve nas je šokirala i zgrozila. Odučili smo mu odati počast nošenjem njegova imena i broja 21 na prijateljskoj utakmici u Skopju. Tražili smo od Uefe da nam to odobri, kao i minutu šutnje prije početka utakmice, rekao je golman ''Furije'' uoči gostovanja Španjolse u Makedoniji.
Odobri li im Uefa zahtjev, svi igrači i članovi stručnog stožera nosit će broj 21.
Kapetan Espanyola Daniel Jarque (26) preminuo je u subotu od srčanog udara u hotelskoj sobi na pripremama u Italiji. Na jučerašnjoj komemoraciji na Espanyolovom stadionu gotovo 15.000 navijača prošlo je kraj njegova lijesa i odalo mu počast. Došli su i predstavnici brojnih klubova poput Barcelone, Reala, Seville i Valencije, kao i njihovi navijači.
- Hvala svima. I navijačima Espanyola i onima koji u srcima nose boje drugih klubova. Vidio sam ovdje i navijače Barcelone i Reala i oni su pokazali da smo ovakvim slučajevima svi zajedno, pod jednom bojom. U ovim trenucima samo mogu reći da ćemo napraviti sve da se ime Daniela Jarquea nikada ne zaboravi - rekao je predsjednik Espanyola Daniel Sanchez Llibre u dirljivom govoru na komemoraciji na stadionu.
Nakon što su navijači odali počast preminulom kapetanu, njegova obitelj i najuži prijatelji pokopali su ga u rodnom gradu Sant Boiju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • torcida_dinamo 12.08.2009.

    spanjolska sa makedonijom....... eto malo slave za bracu juzne slavene!

  • bosnia_80 12.08.2009.

    neka počiva u miru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare