To je to što me zanima!

Broje se glasovi: Modrić vodi, a Ronaldo nije ni među prva tri!

EKSKLUZIVA FRANCUZA U petak je zatvoreno glasovanje za Zlatnu loptu, a nakon polovice prebrojenih glasova, u vodstvu je Luka Modrić. Najveći konkurenti su mu Francuzi
Vidi originalni članak

Hoće li Luka Modrić postati prvi Hrvat sa Zlatnom loptom koju dodjeljuje France Football? Igrač koji će prekinuti Messijevu i Ronaldovu dominaciju?

Francuzi tvrde da hoće!

Francuski RFI donosi ekskluzivne informacije o Lukinom vodstvu nakon polovice prebrojenih glasova. A najveći konkurenti su mu Raphael Varane i Kylian Mbappé koji trenutno drže drugo i treće mjesto.

Cristiana Ronalda nema ni na mapi.

Pobjednika Zlatne lopte koju dodjeljuje France Football (Ballon d'Or) doznat ćemo na gala večeri koja se održava 3. prosinca, a ako ju osvoji, Modrić će kompletirati hat-trick velikih nagrada jer je ove godine već proglašavan najboljim u izborima Uefe i Fife.

Modrić je već najbolji igrač u Europi i najbolji igrač na svijetu u izboru svih izbornika i kapetana reprezentacija. Sada je preostao izbor novinara iz najuglednijih sportskih medija. A kriteriji prema kojima se biraju su:

  • Pojedinačne i momčadske izvedbe (titule) u godini
  • Igračka klasa (talent i fair play)
  • Cijela karijera

Pobjednika Zlatne lopte bira ukupno 200 novinara iz cijeloga svijeta, a glasovanje je zaključeno u petak.
 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • prijava123 11.11.2018.

    Modrić ako osvoji bit će mi drago jer je u tom cirkusu Hrvat profitirao ali smijesno je da pored Messija bude najbolji. Čak i ispred Ronalda. Ušli smo u finale SP bez ijedne pobjede u nokaut fazi i sad stvarno trebam mislit da je on dominirao na svjetskom ili lp ili prvenstvu gdje su bili 20 bodova iza Barcelone. Uostalom Modrinjo grije klupu trenutno.

  • prijava123 10.11.2018.

    OVO JE SMIJEŠNO. Izabrati za najboljeg nogometaša bilo kog osim Messija je uvreda za sve one koji igraju, ili su igrali ili će tek početi igrati nogomet.

  • qita 10.11.2018.

    Ronaldo bude isplakao more suza

Komentiraj...
Vidi sve komentare